fbpx

Orange sărbătorește 20 de ani cu super oferte

Orange sărbătorește 20 de ani cu super oferte

6 iun. 2017 Altele, Oferte

Mulţi ani trăiască, mulţi ani trăiască, La mulţi ani! 😀 Trebuia să le „cânt” virtual „La mulţi ani!” celor de la Orange, mai ales că sunt client de ani buni (nu chiar 20).

Data de 6 iunie reprezintă momentul în care, acum două decenii, compania deschidea comercial rețeaua mobilă. Pentru a sărbători loialitatea celor peste 10 milioane de români care au ales serviciile Orang, toți clienţii vor primi 20 GB pe lună, timp de două luni și 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.

image004

Clienții Orange au beneficiat, în premieră, de serviciul MMS (multimedia messaging), de conectivitate îmbunătățită prin tehnologia EDGE, de o voce clară cu ajutorul HD Voice, de cele mai rapide viteze aduse de 4G+ și de o calitate mai bună prin Apel 4G.

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice și juridice, cât și utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea. Bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicație, fie pe desktop. Pentru activare, clienții cu telefoane Android și iOS își pot descărca ultima variantă a aplicației Contul meu din PlayStore și din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie. Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

În plus, pentru a marca aniversarea celor 20 ani, Orange a pregătit în luna iunie 20 de zile cu oferte speciale disponibile în magazinul online. Clienții care vor vizita magazinul vor descoperi noutăți în fiecare zi, constând în reduceri la telefoane și accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank You, precum și alte surprize.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares