fbpx

Cu ce vine nou Overwatch – BlizzCon 2016

Cu ce vine nou Overwatch – BlizzCon 2016

6 nov. 2016 Jocuri

Sau cum toată lumea aștepta Sombra, iar restul a fost bonus 🙂

OW_Sombra_3P_008_png_jpgcopy

Blizzard a pornit un mic ARG (Alternate Reality Game) cu al său ultim erou: Sombra. Internetul a apreciat toate indiciile picante de prin hărțile jocului, diverse video-uri de prezentare sau developer updates, iar rezultatul a constant în zeci de presupuneri, articole sau teorii despre Sombra. Un lucru era clar, Sombra va avea capabilități de hacking, într-un mod sau altul.

Urmărind prezentarea de început a Blizzcon-ului, în care Mike Morhaime urma să descrie foarte pe larg la ce să ne așteptăm în această ediție, am văzut imagini cu developerii și cu servere. Brusc filmarea a început să glitchuiască în cel mai real mod (atât de bine, încât am apăsat Num Lock să văd că este ok calculatorul) și a apărut Sombra !

Sombra este cel mai nou erou din universul Overwatch. Ea va fi introdusă în curând, fiind jucabilă la Blizzcon și pe PTR în săptămânile care urmează.

OW_Sombra_3P_002_png_jpgcopy

Sombra este un erou de tip Stealth Hacker care are multe abilități ce pot schimba flow-ul jocului, anulând alte abilități importante.

Mai multe detalii despre abilitățile și istoricul ei aflăm din video-urile de prezentare:

Și din Short-ul animat prezentat la BlizzCon:

Au fost prezentate și hărți noi: Eco Point Antarctica (Homebase of Mei) și Oasis – Control Map.

Modul nou de joc: The Arcade

The Arcade este separat în cadrul meniului de Play și include noi moduri de joc. 1v1 Mystery Duel, 3v3 Elimination, 6v6 Mystery Heroes, 6v6 No Limits, All Brawls etc. Modurile vor fi schimbate în funcție de feedbackul comunității. Fiecare tip de joc nou va avea un reward pentru prima dată când este terminat (probabil un Loot Box). De asemenea, s-a introdus și un Weekly Reward System de 3 Loot Box-uri pe săptămână (câte unul pentru fiecare trei victorii în Arcade).

Iar o modificare minoră este și la Quick Play, el va avea Single Hero Limit începând cu săptămâna 7-13 noiembrie

Arcade_UI_02_png_jpgcopy

Overwatch League:

O altă nouă adiție în universul eSports Blizzard este Overwatch League:

Overwatch League este o ligă care va funcționa asemănător cu ligile profesioniste de sports Americane (NBA, NFL, etc). Această ligă va avea echipe prestabilite, cu buget, Rosters, salarii, Draft, totul guvernat de reguli și sisteme prestabilite.

Fiecare jucător va avea posibilitatea să ajungă în Overwatch League dacă joacă suficient de bine și urcă în Leaderboards pentru a fi observat de către Scouts sau echipe profesioniste. Periodic se vor anunța Draft-uri unde jucătorii pot aplica la echipe sau diverse alte evenimente.

OW_League_Logo_Lockup_light_bkg_png_jpgcopy

Pentru mai multe detalii urmăriți site-ul https://overwatchleague.com/en-us/

Pe parcursul BlizzCon au fost și prezentări legate de modul în care s-au creat poveștile din spatele diverselor Animated Shorts, tehnica necesară pentru crearea lor, sunetul din joc etc.

În concluzie, Sombra va schimba substanțial cum se joaca Overwatch prin abilitățile ei de anulare a diverselor alte scuturi/abilități/eroi. Abia aștept să văd ce impact va avea asupra meta-ului Overwatch și cum vor arăta următoarele turnee din Overwatch sau Overwatch League.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.