fbpx

Overwatch Halloween Terror

Overwatch Halloween Terror

15 oct. 2016 Jocuri

Blizzard întotdeauna sărbătorește fiecare eveniment major al anului în stil propriu, obicei început acum câțiva ani cu World Of Warcraft.

Anul acesta, starea de sărbătoare s-a extins și în cadrul jocului Overwatch – Blizzard aduce Halloween-ul în joc prin intermediul evenimentului in-game limitat (până la 1 noiembrie).
În cadrul acestui event au fost lansate multe skin-uri cu tematică de Halloween, de la Mercy Witch – cu a ei armă transformată într-o mătură, până la Pumpkin-Head Reaper. Toate sunt foarte bine realizate și distractive.
ScreenShot_16-10-14_21-32-19-000
Dr. Junkenstein are, pe lângă skin-ul propriu, un nou mod de Brawl de tip Survival împotriva valurilor de inamici Zomnics (Zombie Omnics ). Între valuri mai ai parte și de 4 boși: Dr Junkenstein, Reaper, Mercy și Roadhog (Junkenstein’s Monster).
Modul este extrem de fun, iar pe dificultatea maximă este chiar greu și necesită multă colaborare între cei 4 protagoniști (Soldier 76, Ana, Hanzo și McCree).
ScreenShot_16-10-14_21-35-07-000
Pe lângă skin-urile noi pentru fiecare erou, s-au introdus noi victory poses, voice lines sau Player Icons.
Toate sunt disponibile în noua cutie Halloween Loot Box, care pică acum automat la fiecare nivel, dar poate fi și cumpărată.
Spre deosebire de skinurile de la Summer Games, noile iteme estetice pot fi cumpărate și cu in-game gold la preț triplu față de nivelul echivalent (Witch Mercy costă 3000 Gold, față de o legendară normală care costă 1000).
ScreenShot_16-10-14_21-39-41-000
Iar noua bandă desenată cu Junkenstein este aici http://comic.playoverwatch.com/en-us/junkrat-junkenstein
Per total, Overwatch Halloween este un eveniment extrem de haios ce vine cu un mod nou de Brawl cu care o sa vă țină distrați până pe 1 noiembrie. Și sunt sigură că de Crăciun o să avem parte de alte surprize.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.