fbpx

Brother P-Touch Cube – Aparat de etichetare

Brother P-Touch Cube – Aparat de etichetare

31 mai 2017 Altele

Recunosc că nu m-am gândit vreodată că aș avea nevoie de o imprimantă pentru etichete. Nu este un device pe care oricine și-l dorește, dar este un device care devine util imediat cel îl ai.

IMG_3883

Brother P-Touch Cube este destinat firmelor mici și mijlocii care chiar îl pot folosi în activitatea lor, fiind privit mai mult ca o investiție, deși prețul nu este unul ridicat (aproximativ 300lei). Dar P-Touch Cube se poate adresa și persoanelor super organizate, persoanelor creative ce fac produse handmade sau cadouri personalizate, gospodinelor ce au foarte multe borcane cu bunătăți, celor care se mută foarte des sau oricui vrea să își simplifice și să își organizeze mai bine viața.

Aparatul este mic, ușor de depozitat și transportat, inteligent și simplu de folosit. Cântărește doar 400 de grame, se poate utiliza conectat la priză sau pe baterii (folosește 6 baterii AAA) și se conectează la smartphone-ul sau tableta ta prin bluetooth.

IMG_3877

Pentru a utiliza device-ul, trebuie să ai instalată pe telefon aplicația P-touch Design&Print – aplicația este gratis în Google Play și App Store. Totul merge extrem de rapid și ușor. Doar alegi un template, adaugi textul tău, apoi poți schimba culorile, fontul, mărimea și grosimea textului și poți adăuga și o ramă. Totul pentru a personaliza cât mai mult rezultatul final. Apoi doar apeși butonul de print din aplicație.

IMG_3879

Poți alege și de câte ori să printezi textul pe benzile speciale autocolante și poți tăia foarte ușor după fiecare apariție a textului – aparatul având un buton special de tăiere a benzilor.

MVI_3873

Benzile se pot cumpăra separat, ele au între 3 și 5 m lungime, vin ambalate separat și se pot gasi într-o multitudine de combinații de culoare. Preferata mea fiind panglica roșie de cadouri pe care poți printa cu auriu. Arată superb! Casetele cu etichete se schimbă foarte usor, nu ai cum să greșești ceva, iar prin cutia device-ului poți verifica oricând ce casetă ai în el. MVI_3872

Casetele cu bandă Brother TZe vin în diverse lățimi și culori, și includ benzi speciale precum puternic adezivă, flexibilă ID (pentru cabluri sau etichete steag) și benzi de securitate. Aceste benzi laminate sunt foarte rezistente, și sunt proiectate și testate să reziste la temperaturi mari, lumina soarelui, umezeală, abraziune și chimicale. Benzile costă între 50 și 80 de lei bucata.

IMG_3875

La ce poți folosi P-Touch Cube depinde doar de imaginația ta. Eu eram destul de sigură că nu am nevoie de un astfel de aparat, dar tot i-am gasit rapid câteva întrebuințări prin casă, și chiar am ajutat-o și pe mama cu organizarea borcanelor din dulap și din frigider, urmează borcanele de dulceață 😀

Singurul inconvenient este lățimea benzilor autocolante, mi-ar fi plăcut dacă erau ceva mai late.

MVI_3880

Puteți cumpăra P-Touch Cube de la eMag la prețul de 295lei.

IMG_3886

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.