fbpx

PAC-MAN 256 se va juca și pe console și PC-uri

PAC-MAN 256 se va juca și pe console și PC-uri

24 mai 2016 Jocuri

Cu ocazia celebrării a 36 de ani de existență a binecunoscutului erou – PACMAN, jocul PAC-MAN 256 o să fie lansat și pe console și pe PC. Dezvoltat de Hipster Whale și 3 Sprockets, PAC-MAN 256 va fi disponibil în format digital pe PlayStation4, Xbox One și PC prin intermediul Steam, începând cu data de 21 iunie cu prețuri pornind de la 4,99 Euro.

PAC-MAN256_02

Eu una m-aș jucat din nou PAC-MAN acum, m-am jucat mult prea puțin când eram mică.

PAC-MAN 256 le permite fanilor să încerce pe console și pe PC experiența deosebit de populară în cadrul jucătorilor de pe platformele mobile, adăugând totodată și noi caracteristici exclusive. Pe Google Play PAC-MAN 256 a fost ales cel mai bun joc al anului 2015. Pe lângă posibilitățile de partajare pe rețelele sociale și cele 10 teme deblocate, utilizatorii se vor putea bucura și de noul mod co-op, care permite parcurgerea nivelurilor alături de până la trei prieteni. Astfel, utilizatorii vor trebui să colaboreze pentru a devora toate Pac-Dots și Power Pellets, evitând infama echipă de fantome alcătuită din Blinky, Pinky, Inky și Clyde. Bineînțeles, de pe lista de power-ups nebune nu lipsește nici “256 Glitch”.

PAC-MAN256_01

 

Benjamin Prénom, Project Owner în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S a declarat: “Am vrut ca toți jucătorii să se poată bucura de PAC-MAN 256, astfel a fost normal ca următorul pas să fie lansarea acestuia pe PS4, Xbox One și PC. Noul mod multiplayer local, exclusiv versiunii pentru console și PC, face jocul mai accesibil și mai distractiv!

 

 

Aniversarea celebrului erou aduce beneficii și pentru jucătorii PAC-MAN 256 de pe platformele mobile. Astfel, pachetul “Coin Doubler” are un preț promoțional de 2.99 Euro, în loc de 4.99 euro până pe 27 mai. Despre restul activităților din cadrul festivităților aniversare puteți afla mai multe pe pagina de comunitate PAC-MAN: https://www.facebook.com/pacman/.

Comentarii

  1. Chiar imi doream si varianta pentru PC.Mie imi place mai mult sa utilizez pc-ul, parca ma misc mai repede si cu mai multa indemnare!In ultima perioada s-a pus mai mult accent pe aplicatii si s-a lasat putin deoparte varianta aceasta de pc. Mai e foarte putin pana se incheie varianta promotionala la 2.99E .Asa ca…sa avem spor la descarcat si succes la jucat!!! Multumim pentru articol. 🙂

  2. Vai de cand nu am mai jucat acest joc, abia astep varianta pentru PC-uri. Le-am spus unor prieteni ca o sa apara din nou jocul dar nu m-au crezut, ziceau ca un dinozaur de joc nu se va reinventa dar acum astept mai mult aparitia pe PC-uri pentru a le da peste nas. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.