fbpx

Panasonic a lansat camerele profesionale HC-X1, AG-AC30 și AG-UX90

Panasonic a lansat camerele profesionale HC-X1, AG-AC30 și AG-UX90

5 dec. 2016 Video

Panasonic a lansat săptămâna trecută camerele video profesionale HC-X1, AG-AC30 și AG-UX90. Eu am fost prezentă la eveniment și m-am bucurat să văd că nu au fost prezenți doar bloggeri și jurnaliști, așa cum se întâmplă mai mereu la astfel de evenimente, ci au fost prezenți mulți specialiști din domeniu și persoane care au meseria de cameramani sau videografi.

P1050019

Panasonic prezintă camera video profesională 4K cu zoom optic 20x- Panasonic HC-X1

HC-X1 înregistrează în formatul 4K 60p/50p, având un obiectiv cu zoom optic 20x, focala minimă de 24 mm și un senzor de 1,0 inch. Aceste caracteristici speciale o fac să fie instrumentul ideal pentru realizatorii profesioniști care urmăresc posibilități de producție premium pentru obținerea unui conținut de calitate superioară.

Panasonic HC X1 professional Camera

Modelul HC-X1 este dotat cu noul obiectiv LEICA DICOMAR 4K, care oferă un zoom optic 20x rapid, pornind de la un unghi extrem de larg, de la 24 mm, până la ultra-telefoto, de 480 mm.

De asemenea, obiectivul LEICA DICOMAR 4K oferă sistemul 4-Drive Lens  care gestionează patru grupuri de lentile simultan și independent. Dimensiunea obiectivului și faptul că acționarea pentru fiecare dintre cele patru grupuri se face independent, duc la optimizarea calității imaginii și la o mare putere de zoom, păstrând totodată o dimensiune compactă și o mare ușurință în utilizare.

Obiectivul este acționat de un senzor MOS mare, de 1,0 inch (9,46 megapixeli la 4K 24p / 8,79 megapixeli la UHD, FHD) – o premieră la nivel mondial pentru o cameră video cu obiectiv integrat. Acest senzor oferă în orice situație un raport excelent între calitatea imaginii și sensibilitatea la luminozitate scăzută.

P1050034

Modelul HC-X1 a fost conceput pentru realizatorii profesioniști de filme și oferă o mare varietate de funcții și un design unic pentru a asigura o filmare cât mai plăcută posibil.

Panasonic anunță noua camera portabilă de luat vederi – Panasonic AG-AC30

Destinată cameramanilor de eveniment semi-profesionăști, ea este setată pentru a înlocui populare camere AG-AC90.
AG-AC30 este o cameră video Full-HD proiectată și construită în Japonia, care aduce un număr fără precedent de instrumente și caracteristici utile, care va ajuta să livreze imagini cu aspect profesional în toate mediile.

PANASONIC AG AC 30

Camera video oferă un obiectiv cu un design nou, capabil să atingă o distanță focală foarte largă (zoom 20x și unghi larg de 29,5 mm), trei inele manuale pentru focalizare, iris, și zoom și intrări audio XLR cu două canale.

Camera foto compactă AG-AC30 este una dintre cele mai ușoare din clasa sa, cu o greutate doar 1.5 kg, și include o lumină puternică, integrată LED-uri video, capabile de 300 lx la un metru, care susține fotografierea în condiții de lumină slabă, cum ar fi petreceri de nuntă pe timp de noapte.

AG-AC30 este disponibil din septembrie 2016, prețul de listă este în jur de 1,600 euro.

P1050041
Panasonic AG-UX90 – Camera video profesionala 4K

Cu performațe video cu adevărat uimitoare înglobate într-un design compact și ergonomic, având comezi intuitive, Panasonic AG-UX90 este proiectat pentru filmări din mână, fără trepied, fiind potrivită pentru o mulțime de proiecte video, de la documentare, la filmări de evenimente, concerte sau chiar cinematografie.

PANASONIC AG-UX90

Cu un senzor tip MOS de 1″ ce poate captura imagini la calitate 4K, alături de obiectiv zoom 15X, AG-UX90, oferă o polivalență excepțională, răspunzând exigențelor tuturor videografilor și cameramanilor, fiind un instrument potrivit pentru o mulțime de proiecte video.

Camera dispune de trei inele separate pentru ajustarea diafragmei, a zoomului și focalizarii, oferind un control maxim asupra imaginilor captate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.