fbpx

Ce a prezentat Panasonic la CES 2020

Ce a prezentat Panasonic la CES 2020

8 ian. 2020 Lansari

Panasonic prezintă o gamă largă de inovații la CES 2020. Standul Panasonic este împărțit în trei zone extrem de interactive – Mobilitate conectată, experiențe imersive și spații de viață inteligente,  dar cei de la Panasonic au lansat și TV-uri și device-uri video noi.

Smart Mobility

CIRRUS by Panasonic®

Vehicule conectate care comunică cu alte mașini și cu infrastructura pot contribui la siguranța drumurilor și la reducerea emisiilor de CO2 și a congestiei, oferind în același timp managerilor de trafic date în timp real pentru a reorienta traficul și expedierea echipajelor de urgență.

În 2020, Panasonic va rula una dintre cele mai avansate rețele de date de transport naționale, conectând drumurile din Utah, Georgia și Colorado. Câștigător al premiului CES 2020 pentru inovație – Honoree in Vehicle Intelligence & Transportation, CIRRUS by Panasonic este o platformă de date a vehiculelor conectate care poate îmbunătăți siguranța și mobilitatea pe drum, prin partajarea datelor între vehicule, infrastructură, drumuri și operatorii de trafic în timp real. Piesa centrală a unui ecosistem de transport inteligent, CIRRUS by Panasonic oferă analize în cloud și procesare de date, analize și transmisii în timp real și capacități de stocare a datelor pentru partajarea și actualizarea vehiculelor și municipalităților cu condiții rutiere, operațiuni și alte informații de siguranță. CIRRUS by Panasonic este accesibil, adaptabil, extensibil și sigur, dezvoltat folosind standardele industriei V2X, astfel încât să poată fi integrat cu ușurință în sistemele de transport existente. CIRRUS by Panasonic va fi demonstrat într-o replică a unui centru de operații al rețelei de transport.

Tropos Vehicule electrice industriale

Panasonic dezvoltă vehicule utilitare electrice compacte hiper-eficiente (eCUV) printr-o colaborare cu Tropos Motors. Dispunând de soluții de electrificare și conectivitate care permit o varietate de cazuri de utilizare, eCUV cu viteză mică se adresează nevoilor întreprinderilor și agențiilor guvernamentale cu capacitățile unui camion mai mare într-un pachet mai mic. La CES, Panasonic va prezenta 2 camioane Tropos eCUV concept: un camion de pompieri de urgență și un camion frigorific integrat cu produsele și soluțiile Hussmann by Panasonic. Ambele camioane sunt operaționale și disponibile acum.

OneConnect™ Conectivitate pentru Harley-Davidson® LiveWire™ Electric Motorcycles și modelele touring 2020

Panasonic conectează motocicliștii la modelele de motociclete Harley-Davidson® dincolo de LiveWire ™. În 2020, Panasonic va conecta, de asemenea, modelele de motociclete Harley-Davidson Touring 2020, echipate cu serviciul HD Connect ™, concepute pentru a îmbunătăți experiența motocicletei prin conectarea riderilor la motocicletă printr-o conexiune celulară la unitatea de control telematică (TCU) utilizând serviciul OneConnect™ Panasonic. Serviciul H-D Connect™ permite proprietarilor să se conecteze de la distanță la motocicleta lor pentru a vedea informațiile cheie despre sănătatea vehiculului pentru a se asigura că motocicleta lor este pregătită pentru următoarea plimbare. Vizitatorii standului pot experimenta fiorul unei plimbări demo LiveWire ce pare reală.

Soluții de eCockpit auto

Panasonic va prezenta cel mai recent concept de eCockpit complet conectat. Platforma tehnologică integrează sistemul de infotainment (IVI) de la Panasonic cu sistemul de operare Android Automotive de la Google care rulează pe Android 10. Într-un vehicul concept Karma SC-1, SkipGen 3.0 este asociat cu controlerul de domeniu next-gen al cockpit-ului, SPYDR 3.0. La bază, SPYDR 3.0 acționează ca un hipervizor și este capabil să monitorizeze până la unsprezece afișaje. Atât SkipGen 3.0 cât și SPYDR 3.0 sunt conectate și alimentate de software-ul proprietar Panasonic și platforma cloud, OneConnectSM. Indiferent dacă trimiteți sau primiți mesaje cheie de infotainment, acest sistem avansat de cabină poate, de asemenea, să ruleze fără probleme aplicații de streaming multimedia sau jocuri pentru divertisment pentru pasageri și scaunele din spate.

  • SPYDR 3.0 este următoarea evoluție a controllerului domeniului de cabină Panasonic. SPYDR 3.0 oferă rezoluție de afișare 4K cu streaming multimedia și poate sprijini eficient până la unsprezece afișaje de informații sau de divertisment într-un vehicul. Ca atare, această platformă este capabilă să monitorizeze o varietate de afișaje head-up, afișaje pentru infotainment, scaunele din spate și scaunul pentru pasager afișează totul dintr-un singur sistem cerebral. Transmiterea de conținut poate varia de la jocuri interactive pe cele mai populare sisteme din ziua de azi, până la streaming video prin aplicația preferată a proprietarului. Expozitia va include o demonstrație de jocuri live.
  • SkipGen 3.0 IVI este cea de-a treia generație a sistemului de infotainment de la Panasonic care funcționează pe sistemul de operare Android Automotive Android, Android 10 și este, de asemenea, echipat cu procesorul Gen 3 de la Qualcomm Snapdragon 8155/6155. În calitate de furnizor de hardware de referință Google, Panasonic proiectează SkipGen 3.0 pentru a oferi cel mai avansat spectru de informații de asistență și funcții de divertisment disponibile. Multe dintre aceste funcții pot fi controlate și activate perfect prin voce. SkipGen 3.0 va susține, de asemenea, cu mândrie SiriusXM ™ cu 360L, următoarea generație de platformă de conținut cu 200 de opțiuni de canale live, atât prin satelit, cât și streaming.
  • Platforma globală OneConnectSM de la Panasonic asigură menținerea și actualizarea vehiculelor, oferind șoferilor memento-uri de întreținere predictive, oferind în același timp analize prin intermediul platformei către OEM și end consumer. Potrivit Statista, până în 2023, în întreaga lume vor exista peste 342 de milioane de vehicule conectate. Așa cum este reprezentat în conceptul vehiculului, analizele OneConnectSM pot fi personalizate pentru a se concentra pe datele vehiculului electric pentru a crea algoritmi care îmbunătățesc eficiența bateriei spre a optimiza starea de sănătate pe termen scurt și lung a vehiculului. Analizele și datele OneConnectSM pot fi stocate sau accesate prin SkipGen sau SPYDR și transferate între OEM, vehicul și end consumer.

WHILL Următorul scaun cu rotile autonom

Dispunând de senzori pentru recunoașterea obiectelor și software de conducere autonomă de la Panasonic, scaunul cu rotile electric de la WHILL are o tehnologie robotizată asistată de pasageri pentru o mișcare sigură și confortabilă în interior. WHILL Next include frânarea automată pentru a preveni coliziunile, mobilitatea autonomă și o funcție de urmărire automată pentru ușurința de a călători într-o familie sau un grup, soluția perfectă de accesibilitate pentru participanți și spectatori la Tokyo2020.

 

Arc™ Inflight Map Platform

Aplicația de ultimă generație a hărții inflight 3D de la Panasonic aduce o gamă de noi capacități și este inspirată de cel mai recent design din experiențele digitale și din jocuri. Arc valorifică vizibilitatea ridicată a hărților în mișcare inflight cu o abordare omnichannel și este prima hartă personalizată din industrie. Construit ca o poartă către experiența de divertisment inflight, Arc este cu atât mai mult decât o simplă hartă; Arc aduce „geotainment” cu conținut contextual interactiv pentru experiența inflight.

Wellness

O colecție de tehnologii de îngrijire și confort care promovează bunăstarea și angajează mai multe simțuri. Un afișaj personalizat pentru scaune premium va prezenta cele mai noi inovații ale experienței pasagerilor noștri în materie de sănătate și bunăstare. Cu Serenity In-Seat, bucurați-vă de odihnă, relaxare și somn mai confortabile în scaunele lie-flat, datorită zgomotului redus al aeronavelor cu frecvență scăzută, fără a purta căști. Premium Seat Lighting folosește culoarea și luminozitatea variabilă a iluminatului integrate în scaun pentru a ajuta pasagerii să se adapteze mai bine la fusul orar din orașul de destinație cu cicluri configurabile de somn și trezire. Tehnologia nanoe™ de la Panasonic suprimă mirosurile și îmbunătățește calitatea aerului în jurul pasagerului, prin nanoparticule de apă ultrafine și electrificate – de 15.000 de ori mai fine decât lățimea unui păr uman. Și, în sfârșit, infuză bunăstare pe toată durata experienței de călătorie cu aplicația noastră digitală Wellness, pornind de la recomandările de programare înainte de zbor, până la recomandarea conținutului în zbor pe monitorul spătarului, toate bazate pe activități care încurajează ajustarea optimă la fusul orar.

Experiențe imersive

Ochelari VR

Experiența de ultimă oră în timpul jocurilor sau în teatrul personal, cu o calitate vizuală și audio de înaltă calitate pe acești mici ochelari VR ușori, cu un design elegant, cu tehnologie optică de procesare a imaginilor HDR a Panasonic.

Mapping de Proiecție de mare viteză

Indiferent dacă îl numiți tenis de masă sau Ping-Pong, experimentați un joc cu proiecție de mare viteză care creează o experiență vizuală complet nouă pentru a amplifica emoția evenimentelor sportive și de divertisment. Sistemul poate detecta mișcarea obiectelor minuscule, precum o minge Ping-Pong, care se mișcă cu viteză mare, permițând crearea instantanee a conținutului proiectat dinamic pe baza mișcării în timp real. Durează doar .000016 secunde de la detectare la proiecție, ceea ce face ca evenimentele sportive și de divertisment să fie mai interesante și plăcute.

 

Technics SL-1200MK7 Turntable

Derivat din originalul Technics SL -1200, acest sistem elegant de turntable a fost proiectat cu DJ-ii în minte. Este încărcat cu tehnologii de îmbunătățire a sunetului și are funcționalitatea populară de redare inversă.

Spații de locuit inteligente

La Panasonic, ne regândim ipotezele cu privire la proiectarea electrocasnicelor pentru a crea un nou mediu de acasă conectat. Învățând obiceiurile și tiparele tale, viitoarea ta casă va putea adapta experiențe special pentru tine.

HomeX

Platforma integrată de experiență la domiciliu este modelul de bază pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi. Prin analize avansate și algoritmi de învățare, HomeX se adaptează la tiparele și comportamentele dvs., permițând aparatelor, electronicelor și serviciilor să se adapteze pentru a se adapta și anticipa nevoile dumneavoastră personalizate.

Connected Homeware

Life Touchpoint

Connected Homeware reprezintă răspunsul Panasonic la nevoia unei experiențe integrate personalizate. Combinând funcțiile din întregul mediu casnic, Connected Homeware poate furniza o soluție optimizată acasă, care să fie adaptată bine nevoilor fiecărui individ. Acest lucru creează un mediu mai confortabil și mai distractiv. Și, conectându-vă la o platformă precum HomeX, Connected Homeware oferă o experiență perfectă utilizatorilor.

Tehnologia de detectare a activității

Noua tehnologie de detectare a activității învață să vă prezică comportamentul și să vă sprijine rutina. Platforma de detectare a activității este specializată în înțelegerea comportamentului uman prin procesarea și analizarea datelor de la mai mulți senzori, permițând mai mult confort și personalizare pentru locuință.

Cybersecuritate pentru casă

Panasonic oferă o nouă abordare pentru a detecta și respinge atacurile cibenetice asupra dispozitivelor IoT, cum ar fi casele inteligente și vehiculele conectate. Soluția de cibersecuritate protejează dispozitivele IoT din rețeaua locală prin contracararea comenzilor de control dăunătoare. Sistemul se poate adapta la amenințări, înregistrând în același timp starea de securitate în cloud. Motorul AI al sistemului identifică evenimente suspecte prin analiza datelor și ajută la menținerea securității rețelei pe tot parcursul ciclului de viață al dispozitivelor conectate.

Human Insight Technology

Tehnologia Human Insight de la Panasonic oferă un nou nivel de înțelegere a stărilor fizice și mentale. Tehnologia Human Insight a Panasonic poate furniza date pentru a face recomandări pentru a îmbunătăți experiența individului acasă, la locul de muncă sau în spațiile publice. Tehnologia de insight uman folosește senzori și imagini non-invazive pentru a capta și interpreta date bazate pe obiceiuri și comportamente umane. Prin analiza acestor date de stres fizic, este posibil să se proiecteze produse și medii mai optimizate pentru mișcările și fiziologia tipică umană. La CES, participanții pot vedea tehnologia insight-ului uman în acțiune printr-un studio interactiv de yoga.

HomeHawk FLOOR

Un premiu CES 2020 Innovation Awards, Panasonic HomeHawk FLOOR combină o lampă de podea subțire și ambientală cu un sistem de camere aproape invizibile. Spre deosebire de camerele de securitate tradiționale care arată precum camerele de securitate, HomeHawk FLOOR se îmbină în orice decor pentru monitorizarea inteligentă, discretă și fiabilă a locuinței, astfel încât să poți fi atent la animalele de companie, copii, părinți în vârstă și bunurile tale de pe dispozitivul tău inteligent.

Certificarea eBike by UL

eBike de la Panasonic a obținut prima certificare standard de siguranță eBike din industrie în America de Nord. Criteriile standard de siguranță eBike au fost elaborate de un grup de lideri ai industriei și oficiali guvernamentali și publicate la începutul anului 2020 de Underwriters Laboratories (UL), organizația de dezvoltare a standardelor de securitate non-profit și compania lider de științe privind siguranța. Numărul unu producător de sisteme de acționare eBike din Japonia, cu o cotă de piață de peste 40%, Panasonic a ajutat la creșterea popularității și dezvoltării bicicletelor electrice din întreaga lume. Lucrând cu UL, Panasonic ajută la satisfacerea nevoilor crescânde ale pieței din SUA, conducând garanții din întreaga industrie care ar proteja bicicliștii și echipamentele lor.

Video

Camerele video Panasonic

Nou la CES 2020 sunt trei dintre cele mai mici și mai ușoare camere video 4K 60p de la Panasonic. Perfect pentru videograful profesionist sau pasionatul video, toate modelele prezintă un design compact și ușor, un obiectiv cu unghi larg de 25mm cu zoom optic 24x și focalizare automată de înaltă precizie. De asemenea, oferă WiFi încorporat pentru a transmite live stream direct de la cameră video la cele mai populare rețele video și sociale din lume.

LUMIX S1H

Ca parte din suita de camere LUMIX care sunt camerele digitale oficiale ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, LUMIX S1H își face debutul CES în acest an. LUMIX S1H este o cameră Digital Single Lens Mirrorless, echipată cu un senzor de imagine cu cadru complet, care combină înregistrarea video de calitate a cinematografului cu mobilitatea ridicată a unei camere mirrorless. Este prima cameră din lume capabilă să înregistreze videoclipuri la 6K / 24p  (raport aspect: 3: 2), 5,9K / 30p (raport aspect 16: 9) și 10 biți 60p 4K / C4K

Panasonic True wireless headphones

Noile căști wireless RZ-S500W compacte oferă conectivitate fiabilă și tehnologie de anulare a zgomotului, pentru o ascultare ușoară și conversații telefonice  clare. Utilizatorii de smartphone-uri se vor bucura să vizioneze videoclipuri, să se joace și să vorbească la telefon cu un sunet superior și o conexiune Bluetooth fiabilă, care ridică nivelul fiecărui aspect al experienței de divertisment.

Technics True wireless headphones

Noile căști tehnice EAH-AZ70W True-in-Ear Technics combină tehnologia de anulare a zgomotului dual hybrid cu un nou driver dinamic de 10 mm pentru a crea o experiență de ascultare premium într-un design compact și ușor. Tehnologia de anulare a zgomotului dublă hibridă combină metodele de feedforward (FF) și feedback (FB), precum și procesarea digitală și analogă care lucrează împreună pentru a minimiza zgomotul în interiorul și exteriorul căștilor, astfel încât ascultătorii se pot cufunda în muzică fără interferențe.

Panasonic M headphone

Panasonic aduce performanța la nivel de concert a pieselor bass-heavy la CES 2020 cu noile sale căști over-ear din seria M. Echipate cu tehnologia de redare Panasonic XBS DEEP (Extra Bass System Deep), aceste căști sunt create pentru a se bucura de bătăi de frecvență joasă precum cele găsite în muzica rap și trap.

Panasonic TV

Nou pentru CES 2020, televizorul OLED Panasonic HZ2000 este construit în mod expert prin colaborarea dintre profesioniștii de la Hollywood și ingineri Panasonic și Technics pentru a oferi o culoare frumoasă, sunet imersiv și conectivitate inteligentă pentru locuințe.

Gaming Speaker

Proiectat special pentru jocuri, difuzorul SC-HTB01 permite gamerilor să experimenteze lumea jocurilor pline de intensitate și tensiune cu un nivel ridicat de realism. Trei moduri de joc – inclusiv role-playing (RPG), first person (Shooter FPS) și modul vocal – sporesc experiența de divertisment unică acestui stil de joc, în timp ce suportă Dolby Atmos, DTS: X (R) și DTS (R) Virtual: XTM pentru sunete 3D dinamice.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.