fbpx

Parteneriatul ‘Netflix – LG’ aduce cel mai mare serviciu de video-on-demand în România

Parteneriatul ‘Netflix – LG’ aduce cel mai mare serviciu de video-on-demand în România

6 ian. 2016 Altele

Chiar astăzi, Netflix a anunțat la CES că a intrat pe piața din 130 de țări noi, inclusiv România.

Planurile tarifare sunt de la 7,99 euro până la 11,99 euro în funcție de numărul de device-uri de pe care vrei să vizionezi filmele și serialele, și în funcție de calitatea imaginii.

fdgdf

Se pare că această extindere apare ca urmare a încheierii unui parteneriat global cu LG, cu scopul facilitării expansiunii rețelei dincolo de piețele unde este deja prezentă (Americi, Europa de Vest, Australia, Noua Zeelanda și Japonia). Această expansiune va aduce o gamă extinsă de conținut de înaltă calitate, inclusiv seriale 4K HDR, pentru mai multe piețe din Asia, Orientul Mijlociu și Europa. LG a fost ales ca partener Netflix principal la nivel global datorită calității superioare a imaginii și a performanței aduse în industria televizoarelor Smart, dar și în experiența de vizualizare a Netflix. La momentul lansării, LG și Netflix își vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.

LG Netflix Partnership

Printre apreciatele seriale originale Netflix se numără Daredevil, Orange is the New Black și Sense8. De altfel, compania plănuiește să ofere membrilor săi la nivel global și varianta refăcută în HDR a serialului Marco Polo.

 

Comentarii

  1. ma bucur ca apare si in Romania…chiar urmaresc seriale pe care le descarc online …au multe seriale interesante si e mai bine sa le vezi direct decat sa stai sa apara pe net! :d

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.