fbpx

PC Garage aniversează 10 ani și se pregătește pentru Black Friday

PC Garage aniversează 10 ani și se pregătește pentru Black Friday

9 nov. 2015 Altele

PC Garage sărbătorește 10 ani în această toamnă, de-a lungul cărora a evoluat de la garsonieră la showroom și la un site care deservește mii de clienți și sute de nevoi. Inițiativa de a lansa PC Garage a fost a lui Gabriel Vasile, iar pe parcursul deceniului de activitate, magazinul și-a schimbat de șase ori sediul, având la dispoziție, în prezent, un showroom de peste 250 de metri pătrați, care este vizitat zilnic de aproximativ 300 de clienți. De asemenea, în 2014, PC Garage a avut o cifră de afaceri de 129 milioane de lei, în creștere cu 43% față de anul precedent. În 2015, parcursul în primele trei trimestre indică o creștere de aproximativ 40% față de 2014.

Poster_10_ani

Înainte de Black Friday 2015, PC Garage derulează o campanie specială: “Cumpără acum la preț de Black Friday”, care s-a bucurat de un succes foarte mare la cele două ediții de până acum. Între 2 și 19 noiembrie, magazinul le oferă clienților posibilitatea să cumpere la preț redus fără să aștepte evenimentul propriu-zis. Celor care au achiziționat produse în perioada campaniei li se va returna, în mod automat sub formă de voucher, diferența dintre prețul inițial și cel din „vinerea neagră”. În ceea ce privește oferta de Black Friday 2015, PC Garage va avea reduceri semnificative la sute de produse din aproape toate categoriile. De asemenea, le va oferi clienților cea mai variată gamă de componente și periferice pentru gaming, adăugând ofertei și laptopuri dedicate gaming-ului pentru aceia care vor performanță și mobilitate. Și pentru cei care sunt mai îndrăgostiți de gadgeturi decât de gaming, PC Garage va oferi smartwatch-uri și brățări pentru fitness.

PC Garage a debutat în vremea în care un PC făcut “la comandă” era cea mai bună alegere pentru a avea cel mai performant echipament, iar portofoliul a fost extins pe măsură ce nevoile clienților s-au diversificat. Prin muncă și încrederea clienților, PC Garage a ajuns la un coș mediu de cumpărături de aproximativ 800 de lei, în creștere față de anii anteriori.

Astfel, după 10 ani, PC Garage oferă asamblarea premium, incluzând servicii de wire management și teste de anduranță care durează și peste 24 de ore, asigură livrarea în doar 3 ore în București și zonele limitrofe, fiind primul magazin care a introdus acest serviciu în urmă cu mai bine de patru ani și găzduiește și întreține forumul MyGarage.ro, un produs unic în ecommerce-ul din România și o sursă excelentă de soluții și răspunsuri pentru clienți. Acesta a fost lansat acum cinci ani ani și, în prezent, comunitatea a ajuns la peste 100.000 de membri din România și nu numai. Mai mult, PC Garage asigură suport online 24/7, o echipă de 16 oameni fiind în permanență la dispoziția clientului, prin aplicația dedicată de chat și asigură consultanță pre-achiziție la cele mai înalte standard.

Razvan Pop

PC Garage a pornit dintr-o garsonieră și a fost gândit ca o destinație online pentru pasionații care își doreau configurații personalizate ca alternativă la cele standard din retail. A devenit astăzi un loc unde clienții pot găsi soluții pentru orice nevoie din sfera electroIT, iar esențială rămâne atenția acordată publicului entuziast și pasionat de gaming, astfel creându-ne o identitate aparte în piață. Astfel, din cei 10 ani de istorie, șase dintre ei au fost plini cu organizarea și participarea la evenimente majore de gaming în București. De asemenea, tot ca un beneficiu pentru client, am introdus în urmă cu cinci ani livrarea gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii”, a declarat Răzvan Pop, director de marketing PC Garage.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.