fbpx

PC Garage își sărbătorește aniversarea cu premii de mii de euro

PC Garage își sărbătorește aniversarea cu premii de mii de euro

24 feb. 2016 Altele, Concursuri

PC Garage a împlinit peste un deceniu, iar MyGarage a împlinit 8 ani e existență, ocazie cu care a pregătit super concursuri pentru voi. Comunitatea a ajuns la peste 110.000 de membri, iar pentru a marca un moment important, PC Garage a pregătit 35 de concursuri cu premii de aproximativ 15.000 de euro. Concursurile sunt deschise fanilor și pasionaților de IT&C, iar participarea se realizează prin vizitarea forumului MyGarage și descoperirea provocărilor pe care echipa PC Garage le-a pregătit.

PC Garage

MyGarage a ajuns cu pași rapizi o resursă extrem de valoroasă în comunicarea cu clienții înainte și după vânzare, dar și în perioada de documentare care precede achiziția unui sistem de gaming sau unuia extrem de performant pentru alte sarcini în afară de jocuri video. Cifrele la care MyGarage a ajuns sunt o dovadă a muncii susținute și a pasiunii.

Sunt peste 110.000 de membri dintre care 15.000 fiind activi lunar, care au inițiat aproape 200.000 de subiecte la care s-au adunat peste 2,7 milioane de mesaje. Cifrele sunt cu atât mai impresionante cu cât forumul este dedicat pasionaților IT&C și doar 65% din membrii acestuia au făcut achiziții din magazinul online PC Garage. În cifre de trafic, sunt lunar peste 470.000 de vizitatori, iar 65% din aceștia ajung pe platformă din motoare de căutare. Ponderea mare a unor astfel de vizite confirmă utilitatea, popularitatea, calitatea și originalitatea acestui forum.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.