fbpx

Gama de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație

Gama de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație

2 mart. 2017 Altele

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.

În urmă cu două zile, Maguay a prezentat noile opțiuni de configurare a PC-urilor sale: SSD-urile Samsung V-NAND.

IMG_2838

Pe lângă sistemele de joc, construite special pentru acest eveniment, Maguay GamePower SE – Core i5-7400, 8 GB DDR4 și GeForce GTX 1060 – au mai fost prezentate:

  • Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cea mai dorită placă video a momentului, GeForce GTX 1080 și un performant SSD NVMe Samsung 960 PRO de 1 TB;
  • Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor de desktop și 2 plăci video GeForce GTX 980M în SLi, ideal pentru VR (realitate virtuală), cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs și multiple opțiuni de configurare a unităților de stocare – până la 4 SSD-uri sau 2 SSD-uri și 2 HDD-uri.
  • Maguay PowerStation X1.E5, o stație de lucru profesională bazată pe procesorul Intel® Xeon E5-2620v4, 32 GB RAM, QUADRO M2000 și SSD V-NAND SAMSUNG 850 PRO.

Întreaga gamă de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație, de la modele de 120 GB, ideale pentru un boost de performanță în aplicațiile uzuale și până la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computaționale.

„Era firesc ca în sistemele de înaltă performanță pe care Maguay le fabrică să-și facă loc și cele mai performante SSD-uri ale momentului, produse de Samsung. Am oferit întotdeauna opțiuni multiple clienților noștri, acoperind cu succes orice categorie de utilizator, la cel mai bun raport preț/performanță și cu un TCO corect. Sistemele Maguay nu au fost niciodată cel mai mic preț, dar l-au avut întotdeauna pe cel mai bun.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.