fbpx

PC-urile Oculus-Ready compatibile cu tehnologia VR sunt mai aproape de noi

PC-urile Oculus-Ready compatibile cu tehnologia VR sunt mai aproape de noi

17 feb. 2016 Altele, VR

V-am povestit deja experiența mea cu realitatea virtuală într-un articol anterior.

Datorită celor de la NVIDIA, am avut ocazia să testez sistemul VR HTC Vive și noul model al căștilor Oculus Rift la un eveniment special. Tu poți testa realitatea virtuală chiar la tine acasă, ai nevoie doar căștile Oculus Rift și de anumite specificații hardware minime ale PC-ului:

  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970, GeForce GTX 980 sau GeForce GTX 980 TI pentru cea mai bună experiență video
  • CPU: cel puțin Intel Core i5- 4590
  • Memorie/RAM: 8GB+ RAM
  • Output: Porturi 2x USB 3.0, HDMI 1.3
  • Sistem de operare: Windows 7 SP1 sau mai nou
  • Pentru notebook: NVIDIA GeForce GTX 980

IMG_5244

De azi, în America se poate face precomandă la pachete ce includ PC-uri pregătite pentru realitatea virtuală și căști Oculus Rift cu controller Xbox One. Probabil, în curând, precomenzile vor fi disponibile și pentru România.

PC-urile Oculus-Ready de la Dell,  Alienware și ASUS au devenit disponibile pentru precomandă în Statele Unite la Best Buy, Amazon și în Magazinele Microsoft.

oculus-ready-pc-family.1

Toate PC-urile sunt dotate cu plăci grafice GeForce GTX și oferă o experiență plug-and-play rapidă și captivantă. Prețul computerelor achiziționate împreună cu Oculus Rift pornește de la 949 dolari (pentru ASUS G11CD). PC-urile cu GeForce dispun de drivere game ready de la NVIDIA care oferă setările optime pentru cele mai noi jocuri și aplicații, chiar din ziua lansării. De asemenea, acestea includ ultimele tehnologii GameWorks VR, care ajută la reducerea latenței și îmbunătățesc performanța căștilor VR, a jocurilor și aplicațiilor.

Funcția Multi-Res Shading din cadrul GameWorks VR oferă îmbunătățiri substanțiale ale performanței pentru jocurile și aplicațiile VR – până la 50% pentru Unreal Engine 4.

GeForce GTX

Dacă ai deja un PC compatibil cu tehnologia VR și ai nevoie doar de un upgrade la placa grafică, intră pe GeForce.com și află mai multe despre unitățile de procesare vizuală GeForce GTX VR Ready care oferă performanțele necesare jocurilor de tip VR.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.