fbpx

PC Garage vine cu televizorul, berea și popcornul. Fotbal de calitate să fie!

PC Garage vine cu televizorul, berea și popcornul. Fotbal de calitate să fie!

10 mai 2016 Oferte

PC Garage te pregătește pentru marile competiții sportive cu o campanie specială.

A fost o perioadă, cândva în timpul liceului, când ma uitam destul de mult la meciuri de fotbal, probabil doar ca să impresionezii băieții din clasă care doar despre asta vorbeau. Așa am învățat ce este ofside, când se oferă penalti, ce sunt loviturile de departajare sau cum funcționează regula golului de aur. Știam și toți jucătorii de la Steaua, jucătorii de la echipa Angliei și pe cei din echipa Germaniei (preferatul meu fiind Philipp Lahm). Acum… abia dacă mai știu cine este antrenor la Steaua, dar e posibil ca lucrurile să se schimbe.pc garage

PC Garage derulează campania „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!“, valabilă între 3 – 31 mai. Ideea acesteia a pornit de la emoțiile pe care fiecare iubitor al sportului le simte când trăiește o competiție sportivă pe stadion. Dar cum biletele sunt limitate, PC Garage încearcă să aducă în confortul fiecărei canapele din fiecare locuință, alături de cei mai apropiați prieteni, aceleași trăiri.

PC Garage împreună cu URSUS și Star Romania pregătesc mii de cadouri: șase doze de URSUS și două pungi de popcorn Star (exact așa cum am primit și eu).

Toți clienții care achiziționează orice televizor LED de pe site-ul pcgarage.ro, indiferent de marcă, vor beneficia de acest cadou special pentru iubitorii sportului.

În oferta PC Garage, printre cele mai vândute televizoare LED cu rezoluție 4K, se numără și Philips 43PUH4900/88, un televizor subțire care combină Pixel Plus Ultra HD și procesor dual core pentru cea mai înaltă calitate a imaginii. Pe așa ecrane, la diagonale generoase, niciodată marile competiții sportive n-au arătat la fel de bine.

Nu pot decât să vă urez vizionare plăcută. Să vedeți cât mai multe goluri spectaculoase pe un televizor cu diagonală mare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.