fbpx

Pe 2 iunie se lansează Heroes of the Storm

Pe 2 iunie se lansează Heroes of the Storm

25 apr. 2015 Jocuri

Am încercat pe cât posibil să vă țin la curent cu noile jocuri de la Blizzard Entertainment, printre care se numără și Heroes of the Storm, pentru că sunt jocuri pe care nu trebuie să le ratați. Cu puțin timp în urmă chiar am organizat un concurs cu coduri Beta pentru Heroes of the Storm. Jocul a devenit atât de popular încât deja s-au organizat și concursuri, deși el este încă în varianta Beta.

HOS_Logo_2015_m02

Pe data de 2 iunie va avea loc lansarea jocului Heroes of the Storm™, la finalul perioadei open beta care a început pe 20 mai.

Heroes of the Storm se va lansa cu peste 30 de eroi si 7 hărți, fiecare cu provocări unice pe care jucătorii trebuie să le depășească, iar numărul eroilor și al hărților nu se va opri aici. Jucătorii își pot personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor și pot alege dintr-o multitudine de personaje care îi pot ajuta să se deplaseze rapid pe hartă.

Cu o suită de personaje legendare din universurile Blizzard, Heroes of the Storm invită jucătorii să-și măsoare puterile în modurile de gameplay specifice, precum Cooperative în cadrul căruia vi se pot alătura personaje controlate automat sau Quick Match, un mod în care aveți posibilitatea de a juca împotriva altor persoane. Jucătorii experimentați pot forma echipe și se pot avânta în meciuri pe măsura abilităților și a experienței dobândite.

HEROES_LAUNCH_BANNER_871x300

“Focalizat pe joc în echipă și ritm alert, Heroes of the Storm este o reinterpretare a unui gen foarte popular, ” a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. “Am dezvoltat Heroes of the Storm într-un fel care îl face accesibil jucătorilor noi, dar în același timp destul de provocator pentru veteranii care vor să-și testeze abilitățile. Suntem curioși să vedem ce va aduce nou Heroes of the Storm scenei co-op și celei competitive, odată ce Nexus-ul își va deschide porțile pentru toată lumea. ”

Pentru a celebra lansarea Heroes of the Storm, Blizzard va susține un eveniment ce va fi transmis în direct de la Londra pe data de 1 iunie.

Heroes of the Storm va fi disponibil și prin intermediul partenerilor retail din România, de unde jucătorii vor putea achiziționa un Starter Pack la un preț recomandat de 89,90 RON, cu aproximativ 66% mai puțin față de costul total al tuturor itemelor incluse luate separat. Acest pachet include 5 eroi, un skin și un mount exclusiv.

HEROES_LAUNCH_BANNER_1200x900

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.