fbpx

Pebble Time Round este în exclusivitate la Orange

Pebble Time Round este în exclusivitate la Orange

11 mart. 2016 Altele, SmartWatch

Pebble Time Round este deja disponibil în oferta Orange România, îl puteți achiziționa de pe magazinul orange.ro și din magazinele Orange la prețul de 229 euro (TVA inclus).

BtMpun0

Pebble este unul dintre cei mai vechi jucători în domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subțire și mai ușor smartwatch. Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

71OK00D7E3L._SL1500_

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

battery-7adcbff022a3baa99b1e6ea6121e62f5

Pebble Time Round este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și poate fi achiziționat la 229 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau din magazinul online.

pebble-time-round-topic

Comentarii

  1. Interesant sistemul pentru alarme, am mai văzut așa la un ceas, te trezește dimineața prin vibrații fără să mai auzi alarme anoste. Prețul puțin cam piperat pentru un smart watch dar bănuiesc că prețul reflectă calitatea produsului 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.