fbpx

Pentru momente #denepretuit la Electric Castle

Pentru momente #denepretuit la Electric Castle

24 iun. 2015 Altele

Abonamentul este luat, bagajul este gata, device-urile sunt pregatite, am plecat spre Electric Castle, cel mai mare festival de muzică din România.

Pentru că sunt sigură că o să mă întâlnesc acolo cu mulți dintre voi, trebuie să vă spun veștile bune pe care le-am aflat.

MasterCard Contactless este partener Electric Castle, asta înseamnă că toți fanii festivalului vor putea plăti direct, simplu și rapid la toate punctele de vânzare din cadrul festivalului, chiar vor exista și ATM-uri. Este simplu pentru că plata este efectuată doar prin apropierea cardului contactless de terminalul de plată. Și rapid este pentru că nu trebuie să introduci codul PIN pentru tranzacțiile cu o valoare mai mică de 100 lei. În plus, o plată cu cardul contactless durează mai puțin cu 33% față de o altă plată cu cardul, și cu 52% mai puțin decât o plată cu numerarul.

5582ceb318de2MasterCard la Electric Castle (1)_634

Și mai am o veste bună, vizitatorii Electric Castle vor primi 5% înapoi, direct pe card, la fiecare tranzacție efectuată cu cardurile MasterCard sau Maestro contactless. Asta înseamnă 5% reducere la toate cumpărăturile de la festival.

Așa că vă recomand să nu plecați la Electric Castle fără cardul MasterCard sau Maestro pentru că puteți avea o experiență de neprețuit cu ajutorul lui.

O să postez un video chiar de la festival, să vedeți cât de ușor este de folosit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.