fbpx

Pentru pasionații de călătorii – Adaptor universal pentru priză Skross

Pentru pasionații de călătorii – Adaptor universal pentru priză Skross

20 dec. 2015 Travel

Când călătorești mult, una din grijile constante pe care le ai este dacă ai luat cu tine toate încărcătoarele și adaptoarele de care ai nevoie, să nu cumva să rămâi fără baterie la telefon și să nu ai cu ce să-l încarci. Lucrurile se complică și mai mult dacă vizitezi o țară ce folosește prize diferite față de ale noastre, ca de exemplu: Marea Britanie, Australia, Statele Unite ale Americii, Asia etc.

fgf

Cel mai bine e să îți cumperi un singur adaptor universal ce se poate conecta la orice tip de priză și în care poți alimenta orice device, chiar și cu ajutorul unui cablu USB. Așa ești mereu sigur că toate device-urile tale sunt încărcate, chiar și cele pe care le cumperi din acea țară.

Un astfel de adaptor universal este cel de la Skross, adaptor pe care îl puteți cumpăra de pe site-ul Vitacom.ro.  Cu ajutorul căruia poți alimenta trei device-uri în același timp, două prin USB (cel puțin, dar puteți conecta și un HUB USB pentru a încărca mai multe device-uri) și un device direct în priză.

IMG_4642

Skross – world travel adaptor te poate acompania în peste 150 de țări. Dimensiunile lui sunt destul de reduse datorită sistemului prin care poți scoate pe rând tipul de conectori la priză de care ai nevoie. Nu trebuie să iei cu tine și alte accesorii pentru el, toți conectorii sunt în interiorul lui și pot fi scoși prin apăsarea unui buton și apoi prin glisarea lor. Conectorii nu sunt deloc ușor de glisat, adaptorul dispune și de o piedică specială (pentru copii probabil) așa că trebuie să apăsați cu ceva forță. Mai întâi apăsați butonul special și apoi glisați, la fel trebuie să procedați și când strângeți conectorii.

IMG_4646

Puteți introduce în adaptor orice tip de încărcător, device-ul fiind universal atât pentru priza în care se introduce, cât și pentru încărcătoarele care se pot conecta la el.

Adaptorul dispune și de două porturi USB ce pot încărca simultan două device-uri. Porturile sunt situate în așa fel încât le poți accesa oricând foarte ușor.

IMG_4660

Tensiune de intrare este 100V – 250V, Puterea: 100V – 250W / 250V – 625W  iar ieșirile USB au 5V / 2100mA

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.