fbpx

Performance Designed Products (PDP) intră oficial pe piața din România

Performance Designed Products (PDP) intră oficial pe piața din România

14 apr. 2016 Gaming

Performance Designed Products (PDP) intră pe piața din România oferind doi ani garanție pentru perifericele PC și accesoriile de console din seriile Rock Candy și Afterglow (numai prin intermediul Altex România și Media Galaxy). Conform NPD Group, PDP a vândut în Statele Unite și Canada în 2015 peste o treime din totalul accesoriilor licențiate oficial și compatibile cu PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One și Wii U, ceea ce plasează compania pe primul loc și garantează calitatea produselor oferite.

Wired Fight Pad Mario Metal

Accesoriile pentru PC Rock Candy includ tastatura și mouse-ul wireless în culori vii, perfecte pentru cei care vor să dea un plus de culoare și energie biroului lor. Rezistentă la apă, fabricată din plastic transparent și durabil, cu taste rotunde și un transmițător USB compatibil inclusiv cu mouse-ul wireless Rock Candy, tastatura compatibilă PC/Mac Rock Candy este concepută pentru distracție.

Rock-Candy-wireless-mice-and-keyboards-for-PC-an-MAC

Cu o paletă de culori intense și un design ergonomic al stick-urilor, controllerele Rock Candy sunt perfecte pentru gamerii de toate vârstele. Controllerele Rock Candy pentru PlayStation 3 beneficiază de o conexiune excelentă fără fir datorită transmițătorului USB inclus, în timp ce controllerele pentru Xbox 360 și Xbox One au o lungime a cablului de 2,5 metri.

Wired Fight Pad Mario

Și sunt și pe roz! 😀 Și chiar arată foarte bine.

Rock Candy Wired Controller Xbox 360_1

Nevoia de gaming old school va fi satisfacută de Wired Fight Pad pentru Nintendo Wii și Nintendo Wii U. Inspirat de designul controllerului original pentru GameCube, Wired Fight Pad vine cu o serie de caracteristici noi care îmbunătățesc experiența de joc, precum stick-uri de dimensiuni identice, două butoane shoulder și două triggere mari, cât și o carcasă plăcută la atingere.

Wired Fight Pad Link

Cea mai nouă serie de căști pentru console din gama Afterglow este acum prezentă în România cu modelele LVL1 și LVL3 pentru PlayStation 4 și Xbox One. Tehnologia noise-cancelling a seriei LVL blochează sunetele exterioare, în timp ce jocurile se vor auzi corect datorită difuzoarelor de Neodymium de 30mm (LVL1) și respectiv 40mm (LVL3).

Afterglow_LVL_1_Communicator_for_Xbox_One

Produsele PDP sunt acum disponibile în România cu doi ani garanție, numai prin intermediul Altex România și Media Galaxy.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.