fbpx

Philips Xenium V526 e disponibil și în România

Philips Xenium V526 e disponibil și în România

13 nov. 2015 Lansari, Smartphone-uri

China Electronics Corporation a lansat în România Philips Xenium V526, un terminal disponibil în oferta Digi Mobil. Smartphone-ul are o baterie detaşabilă de 5.000 mAh şi este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

DR_V526_ny_EN_hi

Philips Xenium V526 este dotat cu o baterie detasabilă de 5.000 mAh, având o durată de funcţionare de până la 47 de zile în stand-by, până la 28 de ore în convorbire şi până la 16 ore de navigare pe Internet, chiar şi atunci când smartphone-ul este conectat la reţeaua LTE. Smartphone-ul dispune și de tehnologia XPower care permite economisirea cu până la 15% a bateriei prin optimizarea GPU (Graphics Processing Unit). În situaţiile în care utilizatorii sunt presaţi de timp, datorită funcţiei 2A de încărcare rapidă, doar 4 minute de alimentare sunt suficiente pentru o zi de folosire a smartphone-ului în regim stand-by.

Philips Xenium V526 este echipat cu un procesor quad core de 1,3 GHz, de 64 de biţi şi rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB şi 1 GB RAM şi acceptă carduri de memorie MicroSD de până la 32 GB.

Ecranul IPS are o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie HD de 1280 x 720 pixeli.

DR3_V526_ny_EN_hi

Smartphone-ul are o cameră principală de 13 megapixeli cu autofocus și o cameră frontală de 2 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri.

 Modelul Xenium V526 beneficiază de tehnologia Bluetooth v4.0. Pentru conectarea smartphone-ului la alte echipamente, cum ar fi un hard disk extern, un mouse, un aparat de fotografiat, o tastatură sau chiar un alt terminal mobil, echipamentul este însoţit de un cablu USB OTG.

Cel mai recent smartphone din gama Xenium lansat pe piaţa locală stabileşte noi standarde în privinţa autonomiei bateriei”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Philips Xenium V526 răspunde nevoilor utilizatorilor care călătoresc mult sau care, pur şi simplu, nu vor să se preocupe în permanenţă de încărcarea telefonului. Chiar şi în condiţii de folosire intensă, bateria şi tehnologiile de conservare a energiei asigură o perioadă îndelungată de navigare pe internet, de urmărit clipuri video sau de utilizare a aplicaţiilor preferate.”

CTV526NY_58-_FP-global-001

Philips Xenium V526 poate fi cumpărat prin contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim la preţul de 899 lei (TVA inclus), cu contract pe 24 de luni. Telefonul poate fi achizitionat integral sau cu plata în rate, fără dobândă, începând de la 23 lei/lună timp de 12 luni, plus avans.

Abonamentele Digi Mobil Optim au preţuri începând de la 2 euro (TVA inclus) până la 6 Euro (TVA inclus). În funcţie de tipul ales, acestea pot include convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3.000 de minute în reţelele internaţionale mobile şi trafic de date mobile 4G NELIMITAT până la data de 31 decembrie 2015. Oferta promoţionala 4G se adresează atât clienţilor existenţi, cât şi celor care contractează acum unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5, Nelimitat, utilizează un echipament compatibil în reţeaua Digi Mobil 4G (LTE TDD în banda 38 LTE TD 2600) şi se află în aria de acoperire 4G.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie să îşi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastând *111# (gratuit) sau telefonic la *777.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.