fbpx

Philips Xenium V787 a ajuns în România

Philips Xenium V787 a ajuns în România

9 feb. 2016 Lansari, Smartphone-uri

Philips Xenium V787 este un smartphone Dual-SIM, cu baterie de 5.000 mAh, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

Smartphone-ul dispune de Android 5.1 Lollipop,  procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biţi, o memorie internă de 2GB RAM şi 16 GB memorie internă. Smartphone-ul are și un slot pentru carduri de memorie de până la 128 GB.

DR_V787_EN_bk_lo

Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu funcţia 2A de încărcare rapidă şi se poate transforma într-o baterie externă care încarcă alte dispozitive.

Noul terminal este dotat cu o cameră principală PDAF (phase detection autofocus) de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde şi blitz şi o cameră frontală de 5 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie, PDAF este mult mai rapidă şi poate focaliza cu o precizie mai mare.Pozele sau înregistrările video pot fi, apoi, vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

DR5_V787_EN_bk_lo

Smartphone-ul are comutator de Power-saving, pe care utilizatorii îl pot accesa rapid, ori de câte ori doresc să-şi conserve bateria telefonului. Acesta opreşte funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran.

Lansăm un nou model din gama Xenium, care oferă o durată de funcţionare de până la 24 de ore, în convorbire şi până la 36 de zile, în regim stand-by”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “În plus, smartphone-ul are încorporată o tehnologie nouă, SoftBlue, care acţionează ca un filtru pentru ecran, reducându-i emisiile produse de lumina albastră cu până la 86%. Această tehnologie a fost adoptată pentru a proteja ochii şi a reduce oboseala, fără, însă, să afecteze calitatea imaginilor afişate pe ecranul telefonului.”

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1.299 Ron.

 

Comentarii

  1. Nu stiam ca si ei au un telefon cu baterie atat de mare. Se pare ca se adapteaza la cerintele de pe piata! Tehnologia SoftBlue este ceva nou si destul de interesant!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.