fbpx

Phone Clone, aplicația care îți aduce toate aplicațiile din vechiul dispozitiv pe noul telefon Huawei

Phone Clone, aplicația care îți aduce toate aplicațiile din vechiul dispozitiv pe noul telefon Huawei

15 apr. 2020 Altele, Aplicatii

După mai multe controverse, Huawei recomandă în mod public o soluție prin care poți instala toate aplicațiile dorite, dar trebuie să le transferi de pe un alt device. Teoretic se poat transfera și aplicații Google, dar e posibil să nu funcționeze. Încă nu am testat.

Phone Clone este disponibilă pe toate smartphone-urile noi HUAWEI și permite personalizarea noului telefon achiziționat cu ușurință prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Transferul de fotografii, contacte, mesaje, videoclipuri, istoricul chat-ului și datele aplicațiilor, în special între smartphone-uri cu sisteme diferite este adeseori un proces dificil. Însă, aplicația Phone Clone asigură un proces simplu de gestionat pentru un transfer rapid. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Astfel că nu se realizează nicio copie de rezervă în cloud și nu se folosește niciun hard disk.

Cum se transferă datele în siguranță în 5 pași simpli

Pentru a începe procesul de transfer de date, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Toate smartphoneurile Huawei noi vin cu aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a descărca aplicația, acesta trebuie să intre în magazinele de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele Huawei, aplicația este disponibilă și în magazinul Huawei App Gallery.

Ulterior, pașii care trebuie să fie urmați de utilizator sunt:

  1. Să deschidă aplicația Phone Clone și să atingă „Acesta este noul telefon”.
  2. Să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.
  3. Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.
  4. Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit.
  5. Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv să fie deja customizat.

Magazinul propriu de aplicații HUAWEI, în continuă creștere

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

În total, AppGallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Până pe 17 aprilie, HUAWEI desfășoară campania „Descărcați și câștigați”, prin intermediul căreia utilizatorii magazinului de aplicații Huawei AppGallery pot câștiga puncte, pe care le pot folosi pentru activarea serviciilor suplimentare în AppGallery. Persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei, spre exemplu, pot primi automat 50 de puncte HUAWEI, prin adăugarea codului promoțional aferent achiziției în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI POINTS.

În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în campania „Descărcați și câștigați” pot primi 5 puncte HUAWEI. Aceste puncte pot fi utilizate pentru activarea serviciilor următoare: spațiu suplimentar în Huawei Cloud, imagini de fundal, teme sau fonturi noi și beneficii speciale în jocurile și aplicațiile disponibile în secțiunea “Play With Huawei Points” din AppGallery.

Mai multe detalii despre modalitatea în care pot fi folosite punctele HUAWEI pot fi găsite pe platforma dedicată campaniei.

Pentru a explora mai multe în AppGallery, utilizatorii trebuie să urmeze pașii de mai jos:

  1. Să deschidă Huawei AppGallery pe noul telefon.
  2. Să tasteze numele aplicației dorite în spațiul dedicat căutării.
  3. Să instaleze aplicația recomandată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.