fbpx

Am fost pirat pentru o zi. Arrr!

Am fost pirat pentru o zi. Arrr!

24 mai 2017 Filme

Chiar azi are loc vizionarea de presă pentru cel mai recent film din seria Johnny Depp „Piraţii din Caraibe –  Răzbunarea lui Salazar”, după 6 ani de la ultima călătorie pe mare a faimosului Căpitan Jack Sparrow. În noua aventură cinematografică, îl regăsim pe Căpitanul Jack (Johnny Depp) navigând pe ape tulburi, atunci când se întâlneşte cu marinarii-fantomă conduşi de înfricoşătorul Căpitan Salazar (Javier Bardem), care a scăpat din Triunghiul Diavolului, iar acum doreşte moartea tuturor piraţilor de pe mare – în special a lui Jack.

Afis_Piratii din Caraibe - Razbunarea lui Salazar

Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 26 mai 2017, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Pentru a intra mai bine în atmosfera filmului și pentru a experimenta o ieșire pe mare cu o barcă cu pânze, cei de la CineForum şi RanEvents au organizat o excursie la marina LifeHarbour Limanu, în apropierea orașului Mangalia, pentru a porni pe urmele Căpitanului Jack Sparrow.

A fost pentru prima dată când am mers cu o barcă cu pânze în largul mării (am mai traversat doar Marea Nordului cu un feribot, atât). Și nu doar m-am plimbat cu un velier, ba chiar am ajutat la ridicarea pânzelor și la dirijatul bărcii. Am înv[țat și o groază de termeni noi, termeni pe care deja i-am uitat 😀 Am reținut doar că „volanul” se cheamă timoră. Am avut la dispoziție ambarcatiuni cu vele, cu dimensiuni de 7-12 metri, toate participante în campionatele de sailing din Romania, cu rezultate bune și foarte bune, una dintre ele era chiar o barcă de viteză.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

Nu doar că m-am distrat foarte bine, dar chiar am descoperit că am talent la mânuit barca 😀 deși nu e ușor deloc. Am descoperit că fără un echipaj bine instruit și atent nu ai cum să navighezi pe mare. Jack Sparrow cred că deja știa asta, nu l-am văzut pe el să facă prea multe pe corabie, se baza mai mult pe echipaj.

Am experimentat viața pe mare timp de aproximativ trei ore. Nu am întâlnit sirene, alți pirați, monștrii marini sau comori, nu am băut rom și nu am aruncat pe nimeni peste bord. Noi doar am stat la o sedință foto 😀

Mulțumesc CineForum şi RanEvents pentru invitație! A fost tare distractiv!

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.