fbpx

Pokemon GO Hunt în AFI Cotroceni

Pokemon GO Hunt în AFI Cotroceni

29 iul. 2016 Altele, Evenimente

Pentru că am promis să vă țin la curent cu tot ce este interesant și nou în legătură cu fenomenul Pokemon, uite că am revenit cu un nou eveniment dedicat jucătorilor de Pokemon GO – Pokemon GO Hunt în AFI Cotroceni. Mai cumpărăm o bluză nouă, mai prindem un pokemon, mai bem un suc…

13880283_10154364239552389_8087120051988628481_n

Și pentru că cei de la AFI Palace Cotroceni știu că este mult mai ușor să prinzi Pokemoni folosind Lure, dar nu toată lumea are Lure nelimitat… s-au gândit să vă ajute să prindeți pokemonii pe care vi doriți. Pentru cei care nu știu, la Lure-ul dat pe PokeStop-uri vin orice tip de pokemoni, e la noroc, nu contează nivelul tău sau ce pokemoni sunt în mod normal în acea zonă. Poți prinde un Pikachu, un Ivysaur, un Eevve, un Gyarados sau doar mulți Pidgey și Spearow.

Nu este pentru prima dată când particip la o vânătoare de Pokemoni, astfel de evenimente fiind un prilej bun de a prinde pokemoni, dar și pentru a socializa. Iar AFI Cotroceni nu doar că vă invită să descoperiți ce pokemoni se ascund prin mall, dar vă întâmpină și cu Lure dat pe două PokeStop-uri apropiate. Așa veți avea mulți pokemoni și nici nu veți rămâne fără PokeBall-uri.

Evenimentul este programat pentru ziua de duminică (31 iulie), la ora 11.00. Timp de două ore veți putea prinde pokemonii veniți la Lure, dar și pe lângă cei ascunși prin magazine. PokeStop-urile sunt exact la intrarea în mall – intrarea Far. Nu uitați să dați „Going” la evenimentul de pe Facebook – https://goo.gl/us4Bsa

pokemon-go-1

Eu o să fiu prezentă la eveniment și nu o să plec până nu prind toți pokemonii 😀 Vă invit să nu ratați cele două ore de Lure gratis, poate vom sta și la discuții și ne vom „duela” în CP-ul pokemonilor.

Tare mi-aș dori să prind un Dragonite <3 Voi ce pokemoni ați vrea să prindeți?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.