fbpx

PopSockets – cel mai cool accesoriu pentru smartphone-ul tău

PopSockets – cel mai cool accesoriu pentru smartphone-ul tău

23 oct. 2016 Altele, Gadgets

PopSockets este cel mai cool accesoriu pentru smartphone-ul tău, te ajută să manevrezi foarte ușor telefonul și să îl ții cu o mai mare ușurință.

IMG_1452

Modelul a fost lansat în urmă cu 2 ani pe piața din America și a devenit rapid un trend. Am văzut multe vedete internaționale folosind acest accesoriu. Aici puteți citit mai multe detalii despre istoria acestui accesoriu ingenios.

Picture2

Review video PopSockets:

Ca o deținătoare de phablet – smartphone-ul meu având 5,7 inci, îmi este destul de greu să țin telefonul cu o singură mână. Un astfel de accesoriu este incredibil de util pentru cei care dețin tablete sau smartphone-uri de peste 5,5 inci.

IMG_1461

PopSockets se lipește doar prin apăsare timp de 12 secunde, iar dezlipirea se face și mai ușor. Iar dacă tragi de el de două ori îl poți extinde sau închide pentru a-l folosi exact cum ai nevoie. Puteți muta PopSockets pe partea din spate a dispozitivului până când veți găsi poziționarea cea mai confortabilă pentru tine.

Se atașează pe orice telefon sau tabletă, direct ele sau pe carcasă/husă. Multe astfel de accesorii se prind o singură dată, sunt de unică folosință, dar PopSockets se poate desprinde destul de ușor de foarte multe ori. Îl poți repoziționa sau lipi pe alte dispozitive simplu, datorită lipiciului special ce se poate spăla – Dacă adezivul s-a murdărit, se spală cu apă fierbinte.

Picture1

De ce să folosești PopSockets?

Pentru că:

  • Îl poți folosi ca suport pentru telefon sau tabletă
  • Conversezi mai simplu fără riscul de a scăpa din mâna telefonul sau tableta
  • Susții mult mai ușor device-ul tău chiar și cu o singură mână
  • Poți face selfie-uri mult mai ușor
  • Poți alege din zeci de modele și culori
  • Se curăță foarte ușor, prin spălare.
  • Este perfect compatibil cu mâna ta.
  • Se poate repoziționa de până la 100 de ori
  • Se atașează foarte ușor și se poate muta pe alte device-uri
  • Poți așeza chiar și două PopSockets pe device pentru a obține noi modalități de utilizare

Interesant este modul compact în care se poate transforma PopSockets. Accesoriul are chiar trei moduri: unul compact ce îți permite să ții smartphone-ul în buzunar fără probleme, un mod intermediar în care PopSockets se extinde aproximativ 2 cm, iar în al treilea mod PopSockets se extinde până la aproape 5 cm. Extinderea de tip acordeon ajută la flexarea Popsockets exact pentru cât ai nevoie.

IMG_1445

Pe lângă toate avantajele pe care vi le-am prezentat mai sus, PopSockets este și un accesoriu decorativ, plin de originalitate. Cu siguranță o să atragă toate privirile.

Pe site-ul PopSockets poți găsi zeci de modelele interesante, de la culori simple, până la simboluri interesante, animăluțe drăguțe și produse alimentare. Sigur o să găsește ceva să se potrivească cu personalitatea ta, și chiar poți asorta PopSockets la îmbrăcămintea ta.

IMG_1439

Partea superioară este printată la o calitate superioară, în foarte multe modele atractive. PopSockets poate fi personalizat cu orice imagine în scopuri de marketing și branding.

PopSockets dispune și de un dispozitiv conex, special creat pentru un suport perfect – PopClip. PopClip este compatibil cu diverse suprafețe, chiar și verticale. Este destinat în principal pentru a fi folosit în mașină. Se introduce dintr-o mișcare PopSocketul în interiorul PopClipului. Adevizul de pe PopClip este cel folosit de accesoriile de la camere de acțiune, unul din cele mai rezistente de pe piață – 3M.

Dacă folosești codul: Victoria după ce ai realizat comanda, vei avea o reducere de 15% la întreaga comanda de pe site-ul http://www.popsockets.ro/PopSockets.

IMG_1436

 

P.S. Urmează un concurs unde puteți câștiga unul din cele trei PopSockets.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.