fbpx

Premii totale de 20.000 de Euro pentru PROJECT CARS E-Sport

Premii totale de 20.000 de Euro pentru PROJECT CARS E-Sport

1 apr. 2016 Jocuri

Se lansează PROJECT CARS – Game Of The Year Edition pe 6 mai pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Această ediție va include pe lângă jocul de bază, toate DLC-urile apărute pentru acest simulator de curse. Mai mult, ediția GOTY include și suport pentru sistemele de realitatea virtuală. Iar cu ocazia asta se dă startul și la sezonul de PROJECT CARS E-Sport 2016.

Slightly Mad Studios și BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunță premii totale în valoare de 20.000 Euro, ce pot fi câștigate de echipele care participă la campionatele Logitech G Championship Series și NVIDIA Challenger Series.

6476453_orig

Pasionații de curse își pot înscrie echipele până pe 1 aprilie atât la Logitech G Championship Series (#LGCS), cât și la NVIDIA Challenger Series (#NCS). Înregistrările se pot face pe pagina projectcarsesports.com/teams.

Project CARS E-Sports a fost inaugurat în 2015 cu participarea unor echipe deosebit de talentate, cei mai rapizi piloți virtuali făcându-se remarcați în cadrul ESL Weekly Cups și a evenimentelor spectaculoase organizate la Madrid, Köln, Birmingham, respectiv Paris.

”Acest an a adus mai multe îmbunătățiri pentru a menține poziția dominantă a Project CARS în cadrul jocurilor de curse prezente în lista sporturilor electronice. Pentru a recompensa entuziasmul și dedicarea fanilor am decis să creștem valoarea premiilor, pentru ambele campionate desfășurate”, a declarat Arnaud Staebler, Brand Manager la BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Cu peste 200 de echipe înscrise deja pentru sezonul 2016, fiecare dintre acestea are șansa să câștige 5.000 de Euro în grupa campionatului la care participă.

Project-Cars

“Pe lângă trofee, obiecte promoționale, componente hardware și titlul de campion, echipele se întrec și pentru premii în bani, ce pot fi câștigate la finalul sezonului. Vrem să folosim această oportunitate de a le mulțumi piloților profesioniști care ne-au ajutat să facem din Project CARS cel mai popular joc de curse din lumea E-sports. Lansarea ediției Game Of The Year Edition, va aduce nenumărate surprize, printre care și suportul pentru sistemele de realitate virtuală, jocul oferind astfel cea mai realistă experiență de curse, direct în sufragerie” a declarat Andy Tudor, Creative Director al Slightly Mad Studios.

Pentru mai multe detalii despre cele două campionate vizitați pagina: projectcarsesports.com/series

Project CARS Game of the Year Edition va deveni disponibil pe rafturile magazinelor începând cu 6 mai pentru PlayStation®4, Xbox One și PC.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.