fbpx

Prețuri speciale cu LG Private Black Friday

Prețuri speciale cu LG Private Black Friday

12 nov. 2016 Oferte

Ediţia din acest an a Black Friday organizată de LG Electronics va fi una specială. Astfel, LG vine cu o campanie exclusivă, în parteneriat cu Media Galaxy: Private Black Friday pentru a oferi acces la o selecție de produse de top din gama premium 2016: patru modele de televizoare OLED, un televizor Ultra HD cu diagonală de 218 cm, mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid și un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door.

LG_Private_Black_Friday

Sub sloganul Perfect Black, Perfect Black Friday, produsele de top LG pot fi cumpărate online la prețuri speciale, timp de 3 zile, înainte de startul oficial Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii se pot înregistra pe LGBlack.ro în perioada 2 – 17 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount și, în zilele de 15, 16 și 17 noiembrie, pot cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalaxy.ro, folosind codul de discount primit.

Televizorul LG OLED

Design Picture-on-Glass, avansatele funcții HDR și calitatea impresionantă a culorilor și adancimea nuanțelor de negru oferă televizorului LG OLED un avantaj major în fața competiției.

Pentru o descriere în detalii a produsului accesați și: http://lgoled.ro/#overview

Mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid

Economisiţi apă, timp și bani cu Eco Hybrid, cea mai nouă tehnologie de la LG Electronics încorporată într-o mașină de spălat cu un design premium. Aveți de ales între Eco dry și Normal dry. Modul ECO dry nu utilizează apă pentru uscare, iar modul Normal dry scurtează întregul ciclu, reducând costurile cu energia. Unde mai pui că economisești și bani cu această mașină 2 în 1, având și uscător și mașină de spălat într-un singur loc.

Dacă-ți place acest produs și vrei să afli mai multe detalii, accesează: http://www.lg.com/ro/masini-de-spalat/lg-FH4A8FDH8N

Frigider Side-by-Side LG

Având la dispoziție mega capacitatea de 600 de litri, puteți beneficia de o mai bună organizare și o stocare mai inteligentă. Stocați și depozitați toate cele necesare, fără grija spațiului. Cu un design special Ușa Door-in-Door™ vă permite accesul mai ușor la băuturi și gustări. Datorită cadrului avansat Slim Frame al ușii Door-in-Door™, spațiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare vă oferă încă un mod de a vă organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici.

Pentru o detaliere completă a produslui accesați: http://www.lg.com/ro/aparate-frigorifice/lg-GSJ760WBXV

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.