fbpx

Preview Missions Starcraft 2 – Legacy of the Void – Whispers of Oblivion

Preview Missions Starcraft 2 – Legacy of the Void – Whispers of Oblivion

21 aug. 2015 Jocuri
Legacy of the Void este ultima parte din trilogia StacCraft II și ar trebui să fie concluzia poveștii extraordinare începute încă din 1998. Ea va fi centrată în jurul rasei Protoss și a lui Zeratul. Alți protagoniști rămân să fie descoperiți ulterior.

Blizzard s-a gandit să mărească Hype-ul din spatele lansării expansionului Stand-Alone pentru franciza Starcraft II, numit Legacy of the Void, cu ajutorul a unui mic preview. Acest preview constă în 3 misiuni din campanie pe care le-au adăugat unor norocoși care au deja Beta sau celor care au dat pre-order la Legacy of the Void.
20150617031625a0e4hvzdhnbjiqvi
Cele 3 misiuni se învârt în jurul lui Zeratul care este în cautarea informațiilor legate de Profeția Xel-Naga. Zeratul speră că această profeție îl va ajuta în distrugerea lui Amon. Amon încearcă să controleze ființele Hibride și, cu ajutorul lor, să distrugă tot. Zeratul află că are nevoie de Kerrigan, pe care o ajută să evolueze înapoi în Queen of Blades în campania din Heart of the Swarm pentru a controla Zergul.
Misiunile încep cu niște cutscenes foarte bine lucrate ce îl prezintă pe Zeratul în căutarea indiciilor care să-l ducă către înțelegerea completă a Profeției și găsirea Xel – Naga, pe care îl consideră ultima speranță a Universului.
SC2_LotVPrologue_Evil_Awakens01_png_jpgcopy
Misiunile conțin atât unitățile vechi, consacrate, cât și unele noi, sau altele care au fost scoase din joc (ex. Warhound).
În prima misiune trebuie să completezi obiectivele într-un timp alocat, timp în care trebuie să eviți Zergul și să distrugi Terranul, salvându-ți compatrioții. Această misiune este destul de dificilă, deoarece ești atacat de câteva ori fix când armata este plecată din bază, fiind nevoie de multitasking serios pentru a supraviețui.
A doua misiune este un pic mai interesantă, deoarece trebuie să cauți și gaz în timp ce încerci să supraviețuiești, iar a treia misiune este de tip survival, în care Zeratul trebuie să ducă la bun sfârșit obiectivele și să rămână întreg, ba chiar să fugă până la nava sa.
Per total, cele 3 misiuni își îndeplinesc scopul de a oferi un sneak peak asupra campaniei care ne așteaptă în Legacy of the Void și de a atrage cât mai mulți fani vechi și noi către cumpărarea jocului. Misiunile sunt foarte bine făcute, destul de variate și prezintă o bucățică mică din poveste dar și unități noi.
Trebuie neapărat să jucați măcar aceste trei misiuni!
GL HF!!

Comentarii

  1. Imi aminteste de perioada cand aveam doar 2-3 jocuri printe care Starcraft 2 si dadeam de mai multe ori click 1 pe fiecare unitate sa aud acele sunete scoase de ei , era o nava mare si spunea , Good Day Commander

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.