fbpx

Prezentă și la Webstock 2015

Prezentă și la Webstock 2015

4 sept. 2015 Altele, Evenimente

Ieri am primit o veste foarte bună, am primit pe mail invitația de a deveni blogger acreditat la Webstock. Să nu-mi spuneți că nu ați auzit de Webstock – cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Desigur, am participat și la edițiile anterioare Webstock, dar mereu este o bucurie să aflu că voi reveni. Mai ales că anul trecut nu am putut ajunge, și încă îmi pare rău.

gjkkj

 

Anul acesta, a opta ediție Webstock se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie, fiind cea mai bună ocazie de networking din tot anul. Cei mai cunoscuți bloggeri, cei mai importanți oameni din social media, creatori de aplicatii și proiecte web & mobile, și reprezentanți ai marilor companii din România, toți vin cu bucurie la Webstock. Sună foarte bine, nu? Cred că încă mai sunt locuri disponibile, te poți înscrie aici.

Binecunoscuta gală Webstock Awards (competiția care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România) nu putea lipsi. Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Intel Online Personality of the Year.

În noua categorie “Online Personality of the Year”, publicul va decide prin vot online cea mai importantă prezență din mediul online și social media, în România. Sigur și voi aveți o persoană preferată, o puteți propune aici.

Ce îmi place cel mai mult la Webstock este faptul că poți propune chiar tu subiectele de discuție, sau un speaker care crezi că ar putea să susțină o prezentare reușită. Astfel, evenimentul este mereu cel puțin la nivelul așteptărilor participanților, subiectele de discuție fiind de ultimă oră.

Promit să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă la Webstock. 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.