fbpx

„Prima casă pentru căței“ – Un proiect excelent!

„Prima casă pentru căței“ – Un proiect excelent!

3 aug. 2016 Altele

 F64 lansează programul „Prima casă pentru căței“ pentru câini abandonați și găzduiți la “Asociația pentru Protectia Animalelor Robi”. Nu pot spune că ideea este una originală, dar cu siguranță este o idee extrem de binevenită pentru România. Cățeii oferiți spre adopție sunt aranjați și fotografiați pentru ai prezenta în imagini cât mai hazlii, care le capturează adevărata lor personalitate.

Prima casa pentru catei

Pe rețelele sociale programul poate fi găsit și prin hashtag-ul #LaF64FotografiaFaceBine, iar videoclipul de prezentare a campaniei este acesta:

Programul se va desfășura timp de o lună și toți cei interesați să adopte unul dintre câinii pe care F64 îi prezintă pe în albumul dedicat de pe pagina de Facebook o pot face foarte ușor. Trebuie doar să trimită un mail la adresa asociatia.robi@gmail.com și să treacă în subiect „Programul Prima Casă pentru Căței“. Cei care doresc să ajute trebuie să știe și că adopția poate fi la distanță, modalitate care presupune plata unei sume lunare, pe o perioadă determinată sau nu, pentru asigurarea hranei animalului. De asemenea, blogul F64 va fi o resursă de informare despre proiect și sunt pregătite câteva surprize de-a lungul derulării campaniei.

F64_Programul prima casa pentru catei (2)

Sfaturi și trucuri pentru iubitorii de animale și pasionații de fotografie

În cadrul campaniei, pasionații vor găsi atât informații de making-off, articole dedicate cu tips & tricks despre imortalizarea animalului de companie, cât și echipamentele dedicate acestui tip de fotografie. Categoriile vizate sunt: aparatele foto DSLR, obiectivele de diverse focale, echipamentele de studio, telefoanele mobile și, bineînțeles, accesoriile. Pentru realizarea imaginilor incluse în acest program, alături de fotograf, voluntarii F64 și Robi au amenajat un adevărat studio foto, folosindu-se de toate echipamentele de care aveau nevoie pentru a obține imaginile dorite.

F64_Programul prima casa pentru catei (3)

Iubitorii de animale care vor să își fotografieze cei mai buni prieteni dintre necuvântătoare beneficiază de reduceri și pachete promoționale la F64. De exemplu, aparatele mirrorless Fujifilm pot fi cumpărate cu 15% reducere, iar la cardurile de memorie SanDisk Extreme prețurile sunt reduse cu până la 50%. Cei care folosesc echipamente foto de tip DSLR se pot orienta către reducerile de 15% la obiective Sigma și de la Nikon este disponibil în pachet promoțional D3300 double zoom kit. Și pentru că toate acestea trebuie cumva transportate în siguranță, F64 oferă gențile, rucsacii și husele Tamrac cu reduceri de până la 56%. În final, pasionații de fotografie trebuie să știe că achiziția oricărei imprimante Epson le aduce cashback de până la 300 de lei.

„Fotografia este unul dintre cele mai puternice mijloace de comunicare așa că ne-am gândit să punem acest instrument în slujba binelui. Pornind de la această idee, a luat naștere «Programul Prima Casă pentru Căței». Ne-am dorit ca imaginile să devină vocea celor care nu cuvântă și să încurajăm în acest fel procesul de adopție. Noi am început cu cățeii, însă acest program poate să funcționeze și pentru restul de necuvântătoare. Sper ca povestea noastră să îi inspire și pe alți iubitori de animale și fotografie care să ducă povestea mai departe. Pe scurt, fotografia face bine!“, a declarat Ana Măreșescu – Event & Training Manager F64, inițiatoarea proiectului.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.