fbpx

Prima mea participare la Social Media Summit București

Prima mea participare la Social Media Summit București

12 feb. 2016 Altele, Evenimente

Acesta este primul an în care am simțit nevoia să particip la Social Media Summit București. Am început să înțeleg din ce în ce mai bine rolul rețelelor de socializare atât pentru distribuirea articolelor scrise de mine, cât mai ales pentru crearea unei comunități. Deși în ultima perioadă am reușit să „adun” pe pagina mea de facebook persoane care arată un real interes pentru munca depusă de mine, persoane care au început să mă cunoască și cu care chiar am ajung să interaționez zilnic, sunt sigură că mai am multe de învățat.

Social-Media-Summit-Bucuresti-798x481

#SMSBucuresti a ajuns la cea de-a cincea ediție și va avea loc pe 19 februarie 2016, la Hotel Crowne Plaza București. Evenimentul organizat de Revista Biz se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzari, dar și bloggerilor. Cred că încă mai sunt locuri disponible pentru bloggeri aici. Grăbiți-vă!

La eveniment or să fie prezentate și câteva studii realizate în exclusivitate:

  • Blogosfera în Romania în 2015;
  • Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile;
  • Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe;
  • Top canale de comunicare în 2016.

Lista speakerilor o puteți consulta aici. Eu abia aștept să ascult prezentările susținute de Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producător), Virginia Otel (Communication Leader, Grupul Garanti România), Cătălin Teniță (Managing Partner, TreeWorks) și Bogdan Nițu (founder, Webstyler).

O să vă țin la curent cu tot ce descopăr nou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.