fbpx

Prima zi de concurs. Premiu: Allview A5 Quad Plus

Prima zi de concurs. Premiu: Allview A5 Quad Plus

14 oct. 2015 Concursuri

După cum v-am promis, urmează trei zile de concursuri super tari.

Probabil deja ați citit articolul despre noile schimbări pe care le voi aduce articolelor și materialelor video, schimbări atât din punct de vedere vizual, cât mai ales de conținut. Am împărțit materialele în 5 categorii speciale, fiecare evidențiate clar prin logo, hashtag, design, în playlisturi diferite pe youtube și în meniuri sperate pe blog.

Dar să revenim la concurs 🙂

Allview-A5-Quad-Plus-4-600x325

În prima zi am pentru voi ca premiu un smartphone de la Allview – A5 Quad Plus. Concursul se va desfășura exclusiv pe facebook și presupune câțiva pași simpli:

1. Alege categoria preferată din cele 5: Gadget Week, Smart Review, Smart Gaming, Pretty Tech și Super App. Aici vei găsi mai multe detalii despre fiecare în parte

2. Postează public pe profilul tău un video de pe canalul meu de youtube din categoria aleasă, motivul pentru care preferi respectiva categorie și hashtag-ul categoriei. Ex: „Abia aștept să văd mai multe materiale video #PrettyTech pentru că îmi doresc să aflu mai multe detalii despre tehnologia din spatele noilor device-uri – https://www.youtube.com/watch?v=5HINySR3BeY”.

3. Ai grijă ca postarea să fie publică, ar ajuta dacă ai da tag și paginii mele pentru a verifica mai rapid postarea ta și pentru a te trece în lista celor înscriși. Postarea trebuie să rămână vizibilă până la anunțarea câștigătorului.

Pentru validarea participării voi verica dacă postarea este publică, dacă conține hashtag-ul categoriei (din cele 5), dacă conține link către un video* din categoria aleasă și dacă este și motivată alegerea. Postările valide vor primi like din partea mea iar autorii vor apărea în lista celor înscriși.

Allview-Dual-SIM-P5Quad

Anunțarea câștigătorului are loc în data de 28 octombrie, seara. Extragerea o să fie live prin aplicația Periscope și o să fie făcută cu ajutorul site-ului random.org.

Baftă!

*Mai multe materiale video vor fi adăugate în zilele următoare.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.