fbpx

Primele device-uri audio cu certificare Discord sunt căștile de gaming Cloud II și Cloud Revolver

Primele device-uri audio cu certificare Discord sunt căștile de gaming Cloud II și Cloud Revolver

13 apr. 2016 Casti, Gaming

Căștile de gaming Cloud II și Cloud Revolver, produse de HyperX, devin primele device-uri audio cu certificare Discord. Mă bucur să aflu că modelul de căști deținut de mine, Cloud II Pink, a primit acestă certificare, parcă acum sunt și mai mândră că am așa căști frumoase și performante.

IMG_5678

Discord, aplicația de chat prin voce și text pentru gameri cu cea mai ridicată rată de adopție din lume, oferă servicii gratuite cu latență scăzută pentru gamingul multi-player de pe desktop și mobil. Aplicația a ajuns la 5 milioane de utilizatori, cu peste 1 milion de oameni noi care utilizează aplicația lunar, iar recent a obținut finanțare în valoare de 20 de milioane de dolari, printr-o investiție condusă de Greylock Partners.

HyperX-Cloud-Revolver

Compania Discord colaborează cu cei mai importanți producători de echipamente audio pentru a asigura o experiență audio excelentă în comunicarea gamerilor cu prietenii, coechipierii și alți jucători. Căștile HyperX Cloud II și Cloud Revolver beneficiază de certificare Discord care garantează calitatea excelentă a sunetului emis și a celui receptat. În timpul testelor nu au fost detectate ecouri sonore, distorsiuni ale vocii sau zgomote de fundal. Pentru a obține certificarea, microfoanele căștilor Cloud Revolver și Cloud II au fost supuse unor teste, printre care se numără comparațiile acustice cu un sunet de referință Discord, game play pentru cele mai populare cinci jocuri din lume și feedback constructiv din partea comunității de utilizatori.

HyperX-Cloud-II

Este o onoare să fim primii producători de căști de gaming care obțin certificarea Discord. Aplicația devine rapid un jucător de top pe segmentul aplicațiilor de chat prin voce și text pentru gameri. Certificarea din partea Discord reprezintă validarea produselor noastre și a demersului nostru de a furniza cele mai bune experiențe audio”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.