fbpx

Primul expansion pentru Hearthstone, Goblins vs Gnomes

Primul expansion pentru Hearthstone, Goblins vs Gnomes

9 dec. 2014 Jocuri

În câteva ore ar trebui să se lanseze expansion-ul Goblins vs Gnomes pentru Hearthstone și în Europa.

Pe 8 decembrie jucătorii din cele trei regiuni ale Americii, din Asia de Sud Est şi Oceania, au început să joace deja noul expansion, apoi treptat se va lansa pe plan global ajungând în Europa pe 9 decembrie.

resize

 

Având ca temă rivalitatea dintre goblini şi gnomi, primul expansion pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft conţine peste 120 de cărţi noi ce pot fi cumpărate sau câștigate, exact cum se procedează și cu cărțile devenite deja clasice. În plus, puteți folosi noul mod Spectator, o funcționalitate cerută și așteptată de către comunitatea Hearthstone, prin care poți vedea live un meci jucat de prietenii voștrii.

resized_0e080149f0c814cd7196b55c29848fca

Ieri am testat noile cărți în modul Arena, pentru că cei de la Blizzard au permis jucătorilor să se familiarizeze cu ele cu ajutorul unei Arene oferite gratis. Tot ce pot spune este faptul că noile cărți sunt foarte puternice și foarte amuzante.

bniu5FRd2OUl.840x0.Vdef9Kkm

Cu această ocazie…

Blizzard Entertainment și Nexus Gamers Pub au plăcerea de a vă invita să participați la Hearthstone GvG Fireside Launch Party pe data de 13 decembrie, de la ora 19:00.

Vom sărbători împreună lansarea primului expansion pentru Hearthstone, stone, și ne vom întrece în arene, într-o competiție al cărui premiu cel mare este gametime World of Warcraft de un an pentru echipa câștigătoare. De asemenea, vom organiza și un concurs de Hearthstone trivia, astfel încât puteți câștiga multe alte premii surpriză puse la dispoziție de organizatori.

Competiția principală se va desfășura în felul următor:
– se formează echipe de câte 2 persoane
– fiecare echipa va juca în arene, timp de aproximativ 3 ore; ideea evenimentului este de joc co-op, de colaborare între cei 2 membri ai unei echipe
– fiecare echipă va juca de pe un device; membri echipei stabilesc între ei cu ce cont joacă, astfel încât recomandăm să aveți suficient gold pregătit pentru mai multe arene
– câștigă echipa care a strâns cele mai multe win-uri (într-o singura arena, nu cumulat)

danielctin14 și Xellos vor fi la datorie pentru a comenta cele mai interesante meciuri și deck-uri.

Intrarea este liberă.

Nexus GvG Fireside Launch Party

Eveniment facebookhttps://www.facebook.com/events/540512102759812

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.