fbpx

Primul mare turneu de League of Legends din România

Primul mare turneu de League of Legends din România

6 oct. 2016 Gaming

Riot Games și ESL România organizează primul mare turneu de League of Legends dedicat exclusiv echipelor românești. Finala națională a turneului va avea loc la București, pe data de 19 noiembrie 2016. Sunt așteptate să se înscrie în competiție peste 250 de echipe.

afis_poster_lol

Competiția va avea loc în două etape: una online, ce se va desfășura pe pagina oficială dedicată jucătorilor români de League of Legends, și o etapă offline. În etapa offline, se vor califica cele mai bune două echipe, ultimele rămase în urma competiției online. Premiile totale se ridică la suma de 4,000 euro.

Pentru a putea participa la un turneu, un jucător trebuie să facă parte dintr-o echipă. După ce căpitanul creează o echipă prin intermediul platformei, va primi un link pe care-l va putea distribui tuturor jucătorilor pe care dorește să-i invite în echipă. Căpitanul este singurul jucător care are dreptul de a înscrie o echipă într-un turneu.

Numărul minim de jucători dintr-o echipă este de cinci, iar numărul maxim este de nouă, cu tot cu rezerve.

Platforma pentru turnee suportă momentan următoarele:

Mod de joc Riftul Invocatorului 5v5
Formatul turneului Eliminare simplă / Eliminare dublă / Fiecare cu fiecare
Rezultatul meciului 1 din 1 / 2 din 3 / 3 din 5
Tip de joc Draft de turneu / Modul draft / Alegere blind / Alegere aleatorie

 

League of Legends este un joc video de tip multiplayer online battle arena, dezvoltat și comercializat de către Riot Games. Jucătorii de LoL controlează câte un personaj cu abilități unice pe care îl antrenează și îl dezvoltă, astfel progresând și acumulând experiență. Fiecare joc este unic, iar fiecare campion a fost, cândva, ”entry-level”. Până în prezent, League of Legends a creat o comunitate competitivă activă și care este în continuă creștere.
În Europa și America de Nord, Riot Games organizează League of Legends Championship Series, campionat ce adună la start cele mai bune echipe din lume, oferind premii totale de peste 3,000,000$ în fiecare an. Riot Games este dezvoltator de jocuri video și organizator de turnee încă din 2006. Compania a devenit cunoscută prin League of Legends, lansat în 2009 în Europa și America de Nord.

Înscrierile în campionat sunt gratuite, încep de astăzi și pot fi făcute pe site-ul http://eune.leagueoflegends.com/ro/. Regulamentul este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.