fbpx

Primul monitor de gaming 4K de la AOC

Primul monitor de gaming 4K de la AOC

21 mart. 2017 Gaming

Cum la jocuri se pune accent din ce în ce mai mare pe calitatea graficii, imagini cât mai realiste și fluiditate în mișcarea jocului, producătorii de echipamente de gaming trebuie să lanseze și ei device-uri din ce în ce mai performante, capabile să te transpună cu totul în joc. Gamerii au început să taxeze orice problemă legată de grafica unui joc, chiar acum se discută mult că noul Mass Effect: Andromeda, deși e un joc foarte bun, are mici scăpări pe partea de grafică ce nemulțumește mulți jucători. Dar sunt și multe jocuri cu o grafică superbă ce merită un monitor capabil să ofere imagini la o calitate foarte bună.

AOC AGON AG271UG dispune de un panou 4K IPS de 27” (68.6cm) și de tehnologia NVIDIA G-SYNC ce permite o experiență premium de gameplay prin eliminarea întreruperilor și reducerea oricărei distorsiuni a imaginii, iar tehnologia Flicker-Free a AOC previne epuizarea ochilor în timpul sesiunilor lungi de gaming.

AOC-Gaming_PR_AG271UG_Announcement_600px_width

Plăcile grafice moderne și consolele pentru jocuri video deja sunt capabile să producă o grafică în rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la 60fps.

Cu panoul 4K IPS de 27” (68.6 cm) cu rezoluție 16:9, monitorul oferă o densitate impresionantă a pixelilor, lucru care permite lumii jocurilor să strălucească cu fiecare detaliu. Pentru a le face să arate și mai bine, tehnologia IPS permite acuratețe mare a culorilor, care poate fi admirat din aproape orice unghi (vizualizarea unghiulor de până la 178°). Iar NVIDIA G-SYNC permite jucătorilor să se bucure la maxium de aceste vizualuri, chiar și în scenele cu ritm rapid. Modulul G-SYNC ce se regăsește în noul monitor AG271UG sincronizează rata de reîmprospătare a ecranului cu GPU al plăcilor grafice NVIDIA în scopul de a elimina orice fel de întreruperi sau distorsiuni ale imaginii. Rezultatul include grafică 4K și gameplay fără întreruperi, lucru care ajută competitorii de esports să aibă performanțe de top.

Pentru o postură sănătoasă în timpul jocului, AOC Ergo Dial Base oferă opțiuni de ajustare ergonomice incluzând înclinarea, rotirea și reglarea înălțimii (scară a înălțimii inclusă). Pentru a menține ochii jucătorului sănătoși și relaxați, tehnologia Flicker-Free a AOC minimizează licărirea pentru a preveni încordarea ochilor, iar opțiunea Low Blue Light a AOC reduce lumina albastră de scurtă durată care dăunează. Pentru un avantaj adițional în jocuri cu culori mai închise, opțiunea Shadow Control a AOC luminează porțiunile din ecran foarte întunecate fără să afecteze restul imaginii. Pentru a face pachetul complet, un suport retractabil permite jucătorilor să își lase în siguranță castile între meciurile esports, iar un mâner comod permite transportarea ușoară a monitorului în diverse locații.

Monitorul AOC AGON AG271UG va fi disponibil începând cu aprilie 2017, la prețul de 3.599 LEI.

Specificații AG271UG:

Model AG271UG
Display 27″ (68.6 cm) IPS la 60 Hz
Rezoluție 3840 x 2160 pixeli
Tehnologie Sync G-SYNC
Conectivitate 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microfon in/out

Caracteristici speciale AOC Ergo Dial Base (ajustări ale înălțimii, rotirii, înclinării)
Boxe stereo

4ms GtG response time

Lansare în Europa Aprilie 2017
Preț 3599 LEI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.