fbpx

Primul smartphone Allview cu sticla 2.5D – P8 Energy mini

Primul smartphone Allview cu sticla 2.5D – P8 Energy mini

19 ian. 2016 Lansari, Smartphone-uri

Am fost tare mulțumită de smartphone-ul P8 Energy Allview, chiar l-am inclus în topul celor mai bune smartphone-uri pe care le-am testat eu în 2015. M-am bucurat să văd că cei de la Allview au lansat și versiunea mini, dar nu a lansat doar o versiune mini a frățiorului mai mare, ci au lansat un smartphone cu sticla curbată 2.5D care protejează ecranul și cu o baterie foarte mare.

P8 Energy mini 1

P8 Energy mini are un acumulatorul de 4.000MAh asigură o autonomie de până la 400 de ore în stand-by și 1.500 de minute de convorbire. Consumul de energie poate fi însă personalizat de către utilizator, în funcție de nevoile sale zilnice. Spre exemplu, limitarea la funcțiile principale ale telefonului poate prelungi durata de funcționare a acestuia cu până la 9 zile. Datorită funcției Fast Charging acumulatorul se încarcă de la 0 la 10% în aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate susține funcționarea smartphone-ului în Mod Extrem pentru 22 de ore și 30 de minute.

Energia telefonului P8 Energy mini poate fi de asemenea direcționată spre alte dispozitive, cablul OTG transformând smartphone-ul în power bank pentru alte terminale, exact ca la P8 Energy.

P8 Energy mini 2

P8 Energy mini este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz, care împreună cu memoria RAM de 2GB și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop asigură o experiență multimedia remarcabilă și o navigare fluidă pe internet. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB pentru a oferi un spațiu generos pentru toate fișierele importante.

Display-ul de 5 inch IPS HD, cu rezolutie de 1280×720 pixeli oferă luminozitate excelentă și culori pătrunzătoare în unghiuri largi de vizualizare. Display-ul  e protejat  de zgârieturi prin DragonTrail Glass, iar sticla 2.5D oferă un aspect premium și o senzație plăcută la atingere.

Camera principală de 8MP cu autofocus și HDR pune la dispoziția utilizatorilor numeroase filtre și poate înregistra video la calitate Full HD. Pasionații de selfie-uri au la dispoziție camera frontală de 5MP precum și funcția de corectare manuală sau automată a trăsăturilor feței. Fotografiile private pot fi păstrate într-un album special, accesat doar prin parolă.

P8 Energy mini 3

Pasionații de muzică se vor bucura de claritate în redarea sunetului în căști gratie sistemului audio DTS.

P8 Energy este unul dintre cele mai apreciate terminale Allview. Pentru că ne place să ne reinventam, P8 Energy mini păstrează cele mai dorite caracteristici la care se adaugă noi componente de top, la dimensiuni ușor ajustate.  P8 Energy mini se adresează persoanelor cu un stil de viață dinamic, pentru care autonomia și mobilitatea sunt cruciale. Smartphone-ul se distinge prin acumulatorul redutabil, memoria generoasă și liniile elegante rezultate din combinția sticlă-metal, elemente care-l fac extrem de plăcut la atingere”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Prețul smartphone-ului P8 Energy mini este de 799 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de astăzi, 19 ianuarie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 28 ianuarie 2016.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.