fbpx

Primul smartwatch Huawei

Primul smartwatch Huawei

2 sept. 2015 Lansari, SmartWatch

Huawei Watch este smartwatch cu multe fețe, la propriu. Primul smartwatch de la Huawei are peste 40 de „fețe”, care mai de care mai interesante, și nici măcar cea mai amuzantă dintre ele nu reușește să îi șteargă design-ul de ceas premium.

gsmarena_001

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvețiene, va fi disponibil spre vânzare începând cu luna aceasta în Canada, Germania, Franța, Spania și Italia, având un preț cuprins între 399 € și 699 €, în funcție de modelul ales. Huawei Watch va fi deasemenea disponibil în Statele Unite ale Americii pentru pre-comandă începând de astăzi, 2 septembrie 2015. În Marea Britanie, Japonia și Emiratele Arabe Unite, Huawei Watch va fi disponibil începând cu luna octombrie a acestui an. Informații privind disponibilitatea noului gadget Huawei în alte țări decât cele menționate mai sus, vor fi comunicate ulterior.

Acesta este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei și primul ceas de pe piață ce demonstrează că tehnologia ține pasul cu moda.

Huawei Watch, rulând pe platforma Android Wear™, îți permite să rămâi conectat oriunde ai fi, cu notificări în timp real pentru apeluri, texte, convorbiri și email-uri. Cu ajutorul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, împreună cu posibilitatea de a asculta muzică prin descărcarea melodiilor fără conexiune la Internet, este mult mai ușor să menții un ritm de viață activ.  

Huawei Watch

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot alege destinațiile dorite și pot naviga, tot prin intermediul acestora. Localizarea telefonului nu a fost niciodată mai ușoară, și asta datorită funcției “Find my Phone” integrată în ceas. În plus, datorită ultimei versiuni Google Android Wear™, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch. 

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu și negru, dar și dintr-o varietate de fețe unice, începând de la cele cu un design clasic și până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

În ceea ce privește cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brățară din oțel inoxidabil, brățară de culoare aurie, rose, brățară din otel inoxidabil de culoare neagră sau curea de piele maro și neagră. Ușor de schimbat, ceasul se va potrivi cu orice model de curea.

Huawei Watch_2

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi (alegerea preferată de către producătorii ceasurilor elvețiene) și un cadru din oțel inoxidabil. Datorită rezoluției de 400 x 400 pixeli, a densității de 286 ppi și a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care rulează pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Pentru ilustrarea conceputului potrivit căruia tehnologia ține pasul cu moda, Huawei a încheiat un partneriat cu cel mai cunoscut fotograf de modă din lume, Mario Testino. Împreună cu acesta, Huawei a realizat o campanie de promovare a noului device, avându-i în rolurile principale pe supermodelul american Karlie Kloss și pe unul din cele mai cunoscute modele masculine din lume, Sean O’Pry.

Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul iese puțin în relief pentru un contact mai bun cu pielea și pentru o mai mare precizie.

Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

Huawei Watch_1

Astăzi, consumatorii sunt rareori mulțumiți atunci când li se oferă doar conectivitate; ei sunt în căutarea unui smartwatch premium care să fie inovator din punct de vedere tehnologic. În proiectarea acestui ceas, ne-am dorit să combinăm cele mai bune tehnologii și inovații, cu materiale premium, care să îi confere un aspect clasic și elegant. Adăugând și ecranul circular, acoperit cu cristale de safir, suntem de părere că Huawei Watch a realizat această performanță.”, a declarant Benjamin Norton, expert în design-ul dispozitivelor purtabile în cadrul Huawei Consumer BG.

Huawei este o companie care se dedică inovațiilor continue și creării de noi produse care să se potrivească nevoilor consumatorilor noștri. Acest prim smartwatch din familia dispozitivelor purtabile Huawei a fost conceput în urma unor ample cercetări și studii privind cererea consumatorilor pentru dispozitivele pe care aceștia sunt dispuși să le poarte la mână. Ceasul Huawei este unic pe piață, datorită aspectului său premium și a designului clasic, combinat cu tehnologiile inteligente, ce permit utilizatorilor să rămână conectați chiar și atunci când se află în mișcare. Fără îndoială, dispozitivele portabile vor rămâne una dintre cele mai importante tendințe din industria gadgeturilor, iar prin folosirea tehnologiei și inovației Huawei, Huawei Consumer BG își propune să fie un lider și pe piața dispozitivelor purtabile.„, declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG.

 

Comentarii

  1. Deja astea placate cu aur ,cristale etc mi se pare un chici… pana la urma e un smartwatch… mie imi plac cele simple… 400 euro ? Cam scum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.