fbpx

Primul trailer pentru Call of Duty: Black Ops III

Primul trailer pentru Call of Duty: Black Ops III

29 apr. 2015 Jocuri

Jocul Call of Duty: Black Ops III o să fie lansat pe data de 6 noiembrie 2015 și va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Call of Duty: Black Ops III are loc într-un viitor marcat de război în care își face apariția un nou tip de soldat Black Ops și în care linia de demarcație dintre propria noastră umanitate și tehnologia militară de ultimă oră în materie de robotică este din ce în ce mai vagă.

No-Fly-Zone
Campania single-player este în mod special dezvoltată pentru co-op cu patru personaje și rejucabilitate. Jucătorii vor avea parte de momente unice, caracteristice seriei Call of Duty, ce au loc în locații exterioare imense care permit o multitudine de strategii. În plus, toți jucătorii își vor putea personaliza experiența de joc, de la arme și arsenal la abilități și costume, toate datorită sistemului de progresie existent care menține interesul viu pentru acest mod de joc.

Mai jos puteți vedea primul trailer-ul oficial, mie una îmi place tare mult și muzica din trailer, în afară de gameplay și grafică.

Odată cu Black Ops III, Treyarch aduce în multiplayer o nouă modalitate de deplasare bazată pe mișcări ce pot fi înlănțuite într-un mod fluid, precum thrust jump, slide și wall run. Acestea permit jucătorilor să se deplaseze cu abilitate prin mediul înconjurător, având în același timp control complet asupra armei din dotare. Hărțile sunt special adaptate pentru această nouă modalitate de deplasare, dar permit în același timp jucătorilor să apeleze în paralel și la cea tradițională.

Ruin

Niciun joc Treyarch nu ar putea fi complet fără Zombies, un joc în sine cu o poveste proprie, separată de tot ceea ce se află în celelalte moduri de joc. Black Ops III Zombies este cel mai ambițios mod Zombies de până acum, cu un sistem de progresie separat ce impulsionează rejucabilitatea, cea mai importantă caracteristică pe care jucătorii acestui mod o așteaptă și la care speră.

Sesiunea beta pentru Call of Duty: Black Ops III va fi disponibilă tuturor celor care vor efectua o precomandă pentru una din platformele de mai sus prin intermediul partenerilor oficiali Activision Publishing în România.

Street-Battle

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.