fbpx

Primul ultrabook de la Kruger&Matz – Explore 1401

Primul ultrabook de la Kruger&Matz – Explore 1401

31 mai 2016 Știri

Kruger&Matz își face debutul pe piața notebook-urilor. Primul dispozitiv din această categorie este un ultrabook de 14 inch, Explore 1401.

Eu am testat device-uri audio de la Kruger&Matz, căști audio și un sistem audio performant, și am fost tare mulțimită de ele, sper ca și acest nou ultrabook să se ridice la același nivel de calitate.

km1401-html-1

Dotat cu sistemul de operare Windows 10, procesor Intel Core M tactat la o frecvență de până la 2 GHz și cu 4 GB memorie RAM, Explore 1401 pare un device destul de bun. Pe lângă parametrii tehnici avansați Explore 1401 are o carcasă subțire din aluminiu, care îi conferă o apariție elegantă.

Dispozitivul a fost echipat cu display IPS de 14 inch cu rezoluția nativă FULL HD (1920×1080 px), care va fi perfectă pentru utilizarea zilnică, cum ar fi pregătirea de documente, navigare pe Internet, pentru redarea de fișiere video de mare rezoluție. Sistemul de operare și programele cel mai frecvent utilizate pot fi instalate pe SSD-ul încorporat cu capacitate de 128 GB.

km1401-html-3

Kruger&Matz Explore 1401 este echipat cu cititor de card micro SD, două porturi USB 3.0 care garantează transfer rapid de date și posibilitatea de conectare a dispozitivelor de control. Mai mult, este dotat cu port mini HDMI, care permite conectarea la ecrane de mari dimensiuni. Toate aceste funcții și bateria de 5200 mAh sunt încadrate într-o carcasă de aluminiu elegantă, cu stil, cu o grosime de doar 16 mm și o greutate de 1.390 grame.

km1401-html-4

Sper să-l primesc la testat cât de curând.

Prețul recomandat de vânzare este de 2.599lei

 

Comentarii

  1. Ca design e bestial.Insa la pretul asta cred ca pot gasi si alte marci Vrea sa stiu daca pot adauga un 8 sau chiar 16GB Ram. As vrea sa vad un review complet in romana,insa nu prea e.Si mai am alta curiozitate,pe unde isi fae racirea?N-am vazut nimic de genul asta.
    Multumesc !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.