fbpx

Produsele ASUS prezentate la IFA 2017

Produsele ASUS prezentate la IFA 2017

Și ASUS a lansat mai multe produse la IFA Berlin, chiar și o cască realizată în parteneriat cu Microsoft – Mixed Reality The Edge of Beyond. Cea mai reușită cască, din punctul meu de vedere, mai ales datorită design-ului. Au fost lansate la IFA mai multe astfel de căști de la diferiți producători, dar cea de la ASUS iese în evidență.

asus_windows_mixed_reality_headset_hc102_02

Alături de casca ASUS Windows Mixed Reality, produsele prezentate includ: ZenBook Flip 14, cel mai ușor portabil 2-în-1 din lume cu grafică discretă; ZenBook Flip 15, un laptop 2-în-1 cu ecran 4K UHD și grafică NVIDIA GeForce GTX1050 pentru jocuri; ZenBook Flip S, cel mai subțire laptop convertibil din lume și VivoBook Flip 14, un laptop convertibil cu design NanoEdge ce oferă un ecran de 14 inci într-o carcasă similară ca dimensiuni cu cea a unui laptop tradițional de 13 inci. Noi linii de monitoare și echipamente de rețea, incluzând RT-AC86U, un router Wi-Fi din clasa AC2900 ce oferă viteze extreme și acoperire largă; RT-AX88U, primul router ASUS cu noua generație Wi-Fi 802.11ax pentru viteze de până la 5952Mbps și monitoarele premiate iF Award, Designo Curve MX38VC și Designo Curve MX32VQ, cu diagonale de 37,5 inci și 31,5 inci, și design superb, inspirat de cadranul solar.

Casca ASUS Windows Mixed Reality

asus_windows_mixed_reality_headset_hc102_03

Casca ASUS Windows Mixed Reality dispune de inovatoarea tehnologie Microsoft, pentru a le aduce utilizatorilor experiențele imersive din lumea reală și cea virtuală. Aceasta oferă un design unic, cu un model cu poligoane 3D și efecte lucioase. Cântărind sub 400 de grame și dispunând de materiale antibacteriene și un design echilibrat, ce reduce presiunea asupra nasului și a feței, ASUS Windows Mixed Reality este modernă și confortabilă atunci când este purtată pe perioade lungi, permițându-le utilizatorilor să se bucure mai mult timp de o experiență imersivă. Casca ASUS Windows Mixed Reality beneficiază de monitorizarea din interior cu două camere de urmărire integrate cu urmărirea poziției pe șase axe – 6DoF (six-degrees-of-freedom). Spre deosebire de alte căști, ASUS Windows Mixed Reality nu are nevoie de senzori externi și software adițional, facilitând instalarea inițială și pornirea rapidă a dispozitivului.

Măsurând numai 13,9 mm în grosime, ZenBook Flip 14 (UX461) dispune de o combinație unică între procesorul Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal. Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm, fapt care a permis construcția unui corp compact ce nu depășește în dimensiuni modelelor de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Modul Eye Care, inclus în ASUS Splendid, protejează vederea utilizatorului reducând nivelul luminii albastre cu până la 30%.

vivobook_flip_14_tp401

Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran generos și sistem de operare Microsoft Windows.

ZenBook Flip 14 este și foarte rapid, unitatea SSD PCIe x4 de 512GB și memoria RAM de 16GB oferind timpi de acces cât mai mici și viteze ridicate pentru transferul datelor. Bateria litiu-polimer de 57Wh oferă energia necesară pentru întreaga zi, autonomia acestui model ajungând până la 13 ore. Mai mult, ZenBook Flip 14 se poate reîncărca la 60% din capacitate în numai 49 de minute. Notebookul beneficiază de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD. ZenBook Flip 14 are finisaje metalice inspirate de filosofia Zen și este disponibil în două culori sofisticate: auriu glaciar și gri ardezie.

Având la bază noile procesoare Intel Core din generația a opta și grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, ZenBook Flip 15 (UX561) este cel mai puternic model Flip ce a fost creat vreodată. ZenBook Flip 15 este cu până la 30% mai rapid, comparativ cu vechea serie UX560, datorită performanțelor oferite de procesorul Intel și de memoria RAM DDR4 ce ajunge până la 16GB.

Placa Video GeForce GTX 1050 este bazată pe arhitectura NVIDIA Pascal, transpunând performanțele grafice ale unui desktop în carcasa compactă a unui laptop. Mai mult, ZenBook Flip 15 încorporează stocarea duală ce-i permite utilizatorul să aleagă un hard disk de până la 2TB și un SSD PCIe de 512GB, combinând capacitatea înaltă de stocare și vitezele ridicate de transfer al datelor. De asemenea ZenBook Flip 15 are  porturi USB-C cu Thunderbolt 3 și un sistem audio Harman Kardon cu patru difuzoare

Ecranul tactil 4K UHD NanoEdge, cu diagonala de 15,6 inci are o ramă subțire și un raport ecran/corp de 79%, maximizează aria de vizualizare. Acesta este prins de corpul laptopului printr-o balama dublă, cu un mecanism complex fabricat din oțeluri speciale, ce rezistă la peste 20.000 de închideri/deschideri. Ecranul mat reduce reflexiile nedorite și crește confortul în utilizare. Pe lângă rezoluția 4K, ZenBook Flip 15 oferă suport pentru ASUS Pen și Windows Ink, transformându-se într-o adevărată unealtă de creație. ASUS Pen oferă o senzație naturală, are un design elegant din aluminiu și sesizează 1024 de niveluri de presiune pentru un control cât mai intuitiv.

ZenBook Flip 15 dispune de 2 difuzoare separate, de înaltă calitate, alimentate de un amplificator cu două canale pentru a genera un sunet puternic și imersiv, cu claritate de cristal la orice nivel al volumului, datorită colaborării între echipa ASUS Golden Ear și specialiștii de la Harman Kardon .

ZenBook Flip 15 este montat într-o carcasă din aluminiu, cu finisaje rezistente la zgârieturi. Va fi disponibil în două culori exclusiviste: argintiu pur și gri fumuriu.

ASUS ZenBook Flip S (UX370) este cel mai subțire și cel mai ușor laptop convertibil din lume, cu o grosime de numai 10,9 mm și o greutate de 1,1 Kg. Acesta combină eleganța sofisticată cu versatilitatea ecranului ce se poate roti la 360°, dispunând totodată de o balama inovatoare ErgoLift 360° cu mecanism de acționare dual, ce poate ridica și înclina tastatura într-o poziție perfectă pentru scris, atunci când ecranul este poziționat la un unghi mai mare de 135°. Un sistem de răcire complet nou, cu ventilatoare din polimeri LPC (liquid-crystal-polymer), cu pale de numai 0,3 mm, menține temperatura portabilului la un nivel confortabil. Ecranele NanoEdge multitouch, cu rezoluție de până la 4K UHD, suportă stylus activ, oferind imagini uimitoare și o interacțiune intuitivă.

asus_zenbook_flip_s_ux370_web_02_ok

ZenBook Flip S are unul dintre cei mai mici senzori pentru amprente, măsurând numai 16 x 3,6 mm, pentru autentificare instantanee, printr-o singură atingere, prin intermediul Windows Hello, atât în modul laptop, cât și în modul tabletă.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP401) este un laptop convertibil de 14 inci, ce poate funcționa în modul laptop, stand, cort și tabletă, sau oricum altfel între aceste moduri. Conceput pentru oamenii aflați în mișcare, VivoBook Flip are o grosime de numai 15,4mm și o greutate de doar 1,5kg. Având un design NanoEdge ce a permis montarea unui display Full HD de 14 inci într-o carcasă de dimensiuni similare unui portabil de 13 inci, VivoBook Flip 14 oferă un raport ecran/corp de 74,3 și o suprafață de afișare mai mare, pentru o imagine mai imersivă. Un procesor Intel Core i7 din a șaptea generație furnizează putere și performanță eficientă energetic, iar un design inteligent, fără ventilatoare menține zgomotul la un nivel redus, chiar și atunci când se află în sarcină, permițându-le utilizatorilor să facă prezentări sau să urmărească filme fără a fi distrași. Suportul pentru ASUS Pen permite interactivitatea intuitivă.

asus_zenbook_flip_14_ux461_unibody_design_360_ergolift_hinge_icicle_gold..

Noul ZenBook 13 (UX331) este un notebook elegant de 13 inci, cu suprafețe asemănătoare cristalului și un design modern și sofisticat, ce îl plasează într-o clasă proprie. Conceput pentru portabilitate, ZenBook 13 are o grosime de 13,9mm și o greutate de numai 1,12 Kg. Ecranul touchscreen, 4K UHD NanoEdge, cu ramă foarte subțire, a permis construcția unei carcase mai compacte decât cea a laptopurilor obișnuite de 13 inci. Acest model ultraușor este cel mai subțire laptop din lume cu grafică de înaltă performanță NVIDIA GeForce MX150, oferind puterea necesară pentru orice fel de sarcină grafică, cum ar fi editarea de fotografii și clipuri, vizionarea de filme și rularea celor mai noi jocuri. Motorizat de cele mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a opta, ce pot fi tactate până la 3,7 GHz atunci când este necesar și având până la 16GB memorie RAM și SSD-uri de 1TB, ZenBook 13 nu va lăsa niciodată utilizatorii să aștepte.

ux331_blue_14

ZenBook 3 Deluxe (UX490) este cel mai ușor laptop de 14 inci ce le oferă utilizatorilor echilibrul perfect între portabilitate și productivitate. Acesta are o grosime de 12,9 mm și o greutate de 1,1 Kg, totul într-o carcasă compactă ce găzduiește un ecran NanoEdge de 14 inci, cu ramă foarte subțire. ZenBook 3 Deluxe a fost actualizat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core, din generația a opta, oferind acum și mai multă performanță. Portabilul dispune, de asemenea, de până la 16GB de memorie RAM LPDDR3 2133MHz și SSD-uri rapide de 1TB, cea mai mare capacitate disponibilă pentru un laptop. Capacitățile de extensie sunt oferite de două porturi USB-C cu Thunderbolt 3 pentru transferuri de date de până la 40Gbps, suport dual pentru ecrane externe 4K UHD și alimentare.

VivoBook S14 (S410) este un laptop stilat de 14 inci, ușor și subțire, cu un profil de 18,8mm și o greutate de 1,3 Kg, perfect pentru cei aflați tot timpul în mișcare. Finisajele în culorile auriu glaciar și gri stelar oferă un aspect stilat, iar ecranul NanoEdge cu ramă de subțire de 7,8 mm furnizează o arie mai mare de vizualizare și o imagine mai imersivă. VivoBook S14 este motorizat de cea de a opta generație de procesoare Intel Core i7-8550U cu 16GB memorie RAM DDR4 și grafică NVIDIA GeForce MX150.

vivobook_s14_icicle_gold

ASUS RT-AC86U este un router puternic din clasa AC2900, ce oferă viteze extreme și o acoperire largă, lucru care-l face alegerea ideală pentru gaming. RT-AC86U este construit să ofere viteze ultrarapide prin utilizarea Wi-Fi dual-band 802.11ac, potențate de tehnologia NitroQAM. Impresionanta lățime de bandă AC2900 și tehnologia MU-MIMO îl recomandă pentru casele moderne cu mai multe dispozitive, în timp ce antenele de înaltă performanță și RangeBoost înlătură punctele moarte, fără semnal Wi-Fi.

rt_ac86u__front

Pasionații de gaming vor aprecia performanța dublă oferită de RT-AC86U cu Adaptive QoS ce prioritizează traficul jocurilor și acceleratorul WTFast încorporat, care optimizează conexiunea la serverele de gaming din lumea întreagă. RT-AC86U încoporează ASUS AiProtection, motorizat de Trend Micro Smart Home Network, primul serviciu de securitate, de nivel comercial, pentru rețelele de acasă, ce oferă mai multă liniște jucătorilor. AiProtection este o soluție de securitate, gratuită, ce protejează fiecare dispozitiv conectat la rețea, incluzând dispozitivele IoT.
ASUS RT-AX88U este primul router ASUS cu noua generație Wi-Fi 802.11ax, suportând viteze combinate de până la 5952Mbps – 1148Mbps în banda de 2.4GHz și 4804Mbps în banda de 5GHz. Având o combinație revoluționară între OFDMA și MU-MIMO, tehnologia 802.11ax furnizează un flux de date de patru ori mai rapid ca 802.11ac pentru dispozitivele conectate în mediile aglomerate, în timp ce crește capacitatea rețelei și eficiența.
ASUS RT-AX88U suportă simultan mai multe transferuri de date ca routerele 802.11ac MU-MIMO, permițându-le mai multor dispozitive să aibă acces rapid la rețea, în același timp, fără să aștepte unul după altul, fiind alegerea perfectă pentru casele cu un număr tot mai mare de dispozitive conectate. RT-AX88U utilizează tehnologia TWT pentru a reduce comunicațiile ce nu sunt necesare cu dispozitivele 802.11ax, reducând puterea consumată și îmbunătățind autonomia bateriilor dispozitivelor conectate.

rt_ax88u_front_

Designo Curve MX38VC și MX32VQ

Designo Curve MX38VC este un monitor lat, cu diagonală de 37,5 inci, rezoluție QHD+ (3840 x 1600) și aspect 21:9. Designo Curve MX32VQ are un panou de 31,5 inci, rezoluție WQHD (2560 x 1440) și aspect 16:9.

Designo Curve MX38VC și MX32VQ dispun de tehnologia audio ASUS SonicMaster, dezvoltată în parteneriat cu Harman Kardon și au opțiuni de conectivitate extinse, incluzând DisplayPort, două porturi HDMI, USB-C (doar MX38VC) și intrare audio PC, pentru a suporta o gamă largă de dispozitive. Fiecare monitor ale lumini Halo Lighting Base sincronizate, cu ieșire audio, control intuitiv pentru volum și taste de control pentru iluminatul LED.

asus_designo_curve_mx32vq

Utilizatorii pot conecta chiar și un smartphone cu Bluetooth sau o tabletă la Designo Curve MX38VC și se pot bucura de muzica favorită. Designo Curve MX38VC și MX32VQ suportă ASUS GamePlus și Adaptive-Sync pentru a livra o experiență de gaming extraordinară, cu efecte vizuale fluide.

ASUS a prezentat și cea mai nouă linie de produse de gaming, inclusiv laptopul ROG Chimera și monitorul curbat ROG Strix XG35VQ

ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat în cadrul evenimentului Join the Republic de la IFA 2017 noul laptop de gaming ROG Chimera și monitorul curbat ROG Strix XG35VQ, alături de care a lansat în Europa o nouă linie de accesorii ROG.

ROG Chimera este primul laptop de gaming din lume cu ecran lat, ultraresponsiv, cu rata de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms de la gri la gri, care oferă efecte vizuale fluide ce nu au mai fost întâlnite până acum pe un laptop. ROG Strix XG35VQ este un monitor curbat de 35 inci, UWQHD (3440×1440), cu o rată de reîmprospătare de 100Hz și aspect 21:9.

rog_chimera

Echipat cu un procesor Intel Core i7-7820HK overclockat din fabrică, ce atinge din primul moment viteze de până la 4.3GHz, noul model le permite gamerilor să joace titlurile AAA la cele mai ridicate setări. Împreună cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, ce poate ajunge la o frecvență de până la 1974MHz și sistemul de operare Windows 10, Chimera oferă o putere de neegalat. Laptopul aduce împreună tot ce-i mai bun de la un portabil și de la o consolă de jocuri: prin încorporarea Xbox Wireless, utilizatorii pot conecta rapid la PC accesorile Xbox favorite, fără a fi nevoie de multiple adaptoare și fără a fi necesar să schimbe cablurile atunci când comută între consolă și PC.

ROG Zephyrus are un corp subțire care integrează un hardware ce rivalizează desktopurile de gaming: grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q, a șaptea generație de procesoare Intel Core, un ecran opțional de 120Hz, ROG Active Aerodynamics System pentru a menține o răcire și o acustică eficientă și o tastatură RGB – totul într-o carcasă de numai 16,9–17,9 mm grosime.

rog_zephyrus

Laptopul de gaming ROG GX800 oferă efecte vizuale 4K UHD și performanțe fără precedent cu ajutorul graficii NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI și a stației de răcire cu lichid, ce permite overclockingul extrem al plăcii video, al procesorului și al memoriei RAM. Dispunând de o tastatură MechTAG (Mechanical Tactile Advanced Gaming), comutatoare mecanice și taste iluminate cu LED-uri RGB, aceast laptop oferă performanțe fără compromis în jocuri, asemeni unui sistem desktop.ROG Strix SCAR Edition a fost construit acordându-se o atenție specială jocurilor de tip FPS. Disponibil în variante cu ecran de 15 și 17 inci cu Windows 10 Pro, Strix SCAR Edition este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 10.

rog_gx800

Ecranul prezent pe Strix SCAR Edition are un timp de răspuns de numai 5ms și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ce conlucrează pentru a oferi efecte vizuale cursive, fără blur. Mai mult, în curând va fi disponibil un ecran cu rată de împrospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms. Strix SCAR Edition vine, de asemenea, cu o tastatură în stilul desktop, taste rapide și N-key, oferind precizie maximă în timpul jocurilor.

ROG Strix Hero Edition. Proiectat pentru cea mai bună experiență MOBA, ROG Strix Hero Edition dispune de puternicele procesoare Intel Core i7, grafica NVIDIA GeForce GTX 10 și sistemul de operare Windows 10 Pro. Un ecran lat cu rata de reîmprospătare de 120Hz elimină latențele și efectul de blur, astfel încât, întregul joc să fie mai clar și să se deruleze cursiv. Acoperirea de 100% a spectrului de culoare sRGB furnizează o intensitate consistentă a luminii și îmbunătățește contrastul, acuratețea culorii și fidelitatea. Strix Hero Edition vine echipat cu o tastatură în stil desktop cu N-key rollover pentru un răspuns precis și rapid și o rezistență remarcabilă la peste 20 de milioane de apăsări.

rog_strix_hero_edition_3

ROG Strix GL503 și GL703
Fiind adevărați performeri de la un capăt la altul, ROG Strix GL503 cu ecran de 15 inci și ROG Strix GL703 cu ecran de 17 inci au la bază noile procesoare Intel Core i7, soluțiile grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 și sistemul de operare Windows 10 Pro. Ambele laptopuri oferă până la 32GB de memorie RAM DDR4 2400MHz și includ un accelerator grafic GeForce GTX 1060 VR-ready, ce pune la dispoziția utilizatorului un „gameplay” fluid și o experiență virtuală de neuitat.

rog_strix_scar_edition_1

ROG Strix GL702VI beneficiază de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, Windows 10 Pro, cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generația a șaptea, un panou cu 120Hz și G-SYNC și o tastatură cu patru zone Aura RGB. Integrând componente premium și un stil ce impresionează, Strix GL702 este companionul câștigător în fiecare joc.

ROG Strix GL702ZC, primul laptop de gaming din lume ce dispune de procesoarele AMD Ryzen 7, combină revoluționara platformă Ryzen de la AMD cu designul ROG și este conceput să satisfacă cerințele jucătorilor experimentați și a celor ce rulează fluxuri multimedia masive. Având un ecran de 17 inci, o tastatură anti-ghosting, iluminată, pentru un control rapid și precis, Strix GL702ZC este o armă reglată cu acuratețe, ce are în spate opt nuclee pentru zona de vârf a competiției.

Monitoarele ROG 

ROG Swift PG27VQ este un monitor de 27 inci, cu rezoluție 2K WQHD (2560X1440), timp de răspuns de 1ms, tehnologie NVIDIA G-SYNC și curbură 1800R, ce poate fi supratactat la o rată de reîmprospătare de 165Hz. Este, de asemenea, primul monitor ce dispune de iluminatul ASUS Aura Sync pe spatele carcasei, sincronizând lumina cu cea emisă de alte periferice compatibile.

xg35_front

ROG Strix XG35VQ este un monitor curbat de 35 de inci, cu rezoluție UWQHD (3440×1440), rată de reîmprospătare de 100Hz, tehnologie Adaptive-Sync și un aspect de 21:9. Acesta dispune pe spate de iluminatul Aura Sync ce poate fi sincronizat cu sunetul din jocuri sau cu alte componente compatibile, cum ar fi tastaturile și mousii.

pg27v_2

Desktopuri ROG

ROG GT51 este un desktop extrem de puternic ce dispune de un procesor Intel Core i7-7700K tactat la 4.8GHz, grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 2-way SLI și 64GB de memorie RAM DDR4 2800MHz, oferind performanțe uimitoare și o grafică fluidă la rezoluție 4K UHD. Tehnologia de overclocking Aegis III permite supratactarea ușoară și sigură a procesorului, acceleratorului grafic și a memoriei, totul pentru o experiență mai bună în jocuri.

gd30ci_01

ROG Strix GD30. Având un design elegant în alb și negru și panouri interschimbabile, desktopul de gaming ROG Strix GD30 este motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7, grafica NVIDIA GeForce GTX 1080Ti și modulele SSD de 2,5 inci, ideale pentru simulatoarele sportive. Sistemul său avansat de răcire furnizează un flux de aer crescut pentru o eficiență ridicată. Aplicația exclusivă Aegis III îmbunătățește experiența de gaming, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a urmări gradul de utilizare al procesorului și a memoriei, starea rețelei, controlul vitezei ventilatoarelor și efectele luminoase Aura RGB.

gt51ch_03_a2

Plăci de bază ROG 

ROG Zenith Extreme integrează noul chipset AMD X399 și suportă procesoarele Ryzen Threadripper, oferind performanțe incredibile în gaming. Denumită după cel mai înalt punct al boltei cerești, noua placă de bază aduce laolaltă răcirea și overclockingul avansat, iluminatul Aura Sync și împinge mai departe limitele construcției de sisteme de vis. Zenith Extreme este pregătită, dotată și gata de acțiune.

rog_zenith_extreme_2d_1_glow

Cu specificații de ultimă oră, răcire inteligentă și un design croit cu atenție, ROG Rampage VI Extreme reinterpretează în mod artistic platforma Intel X299 pentru a furniza o performanță fabuloasă.

rog_rampage_vi_extreme_3d_3_with_aura

ROG Strix X399-E Gaming. Toate plăcile de bază X399 împart aceleași caracteristici principale, incluzând overclockingul inteligent printr-o singură atingere, controlul rafinat al răcirii, conectivitatea avansată și luminile RGB îmbunătățite. ROG Strix X399-E Gaming este dedicată unei noi generații de gameri care se bucură de transmiterea online a performanțelor lor așa cum se bucură și de jocul în sine. Având suport pentru trei plăci video voluminoase și SSD-uri NVMe, Strix X399-E Gaming poate fi ușor scalată pentru a îndeplini cerințele pasionaților de jocuri.

rog_strix_x299_e_gaming_3d__1_

ROG Strix X299-E Gaming este gândit să crească agilitatea jucătorilor pe măsura ambițiilor acestora. Aceasta dispune de un modul de sunet SupremeFX, iluminat Aura Sync cu noile benzi RGB adresabile pentru a descătușa numeroase posiblități de iluminare și monturi speciale ce permit personalizarea prin elemente 3D printate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.