fbpx

Produsele Dell lansate la CES 2017

Produsele Dell lansate la CES 2017

6 ian. 2017 Lansari

În cadrul evenimentului anual Consumer Electronics Show (CES), Dell a lansat o serie de inovaţii care redefinesc zona de personal computing. Întreg portofoliul Dell PC include Windows 10 şi noile procesoare Intel Core de generaţie 7, ajutând utilizatorii să maximizeze productivitatea şi creativitatea, simultan cu satisfacţia oferită de experienţe vizuale asemănătoare vieţii reale.

Dell Canvas – Lucru cu viteza gândului

Ceea ce a fost lansat inițial de Dell drept smart desk concept în 2014 a evoluat către Dell Canvas – o nouă categorie de tehnologie a spaţiului inteligent de lucru, care extinde productivitatea creativă pentru dezvoltatorii şi proiectanţii de conţinut. Acest workspace QHD de 27 de inci poate fi folosit în diverse unghiuri sau orizontal pe un birou, astfel încât profesioniştii să poată crea, comunica şi exprima gândurile şi ideile la fel de firesc precum ar face-o cu creionul pe hârtie. De exemplu, prin utilizarea funcţiei tactile, a pixului digital şi a totemurilor, Dell Canvas transformă desenele în parte componentă a fluxului de lucru digital şi mărește capacitatea de colaborare. Dezvoltat în parteneriat cu Microsoft Corp. şi alimentat de practic orice dispozitiv cu Windows 10, Dell Canvas se conectează fără dificultăţi la soluţii software de la diverşi parteneri, printre care se numără Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks şi Microsoft pentru a da frâu liber creativității oricui.

Dell Canvas

Cel mai bun echipament tocmai a devenit şi mai bun – XPS 13 adaugă modelul convertibil; XPS 15 devine mai puternic

Echipamentele Dell XPS au câştigat mai multe premii decât oricare altă marcă de produse din istoria Dell. Construind mai departe pe baza acestui succes, Dell adaugă îndrăgitei familii XPS modelul XPS 13 2-în-1, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 de 13 inci din lume (1). Acesta oferă rotaţie de 360 de grade pentru opţiuni multiple de productivitate şi vizualizare utilizând Continuum, are o durată de viaţă a bateriei de până la 15 ore (2) şi o claritate remarcabilă prin intermediul unui ecran touch QHD+ (5,7 M pixeli) InfinityEdge – o altă premieră pentru un echipament 2-în-1. Designul fără ventilator asigură funcţionarea în linişte iar discul solid state cu activare rapidă devine funcţional în câteva secunde. Pentru utilizatorii de business, modelul XPS 13 2-în-1 poate fi configurat cu procesoare Intel Core v Pro de generaţie 7 şi BIOS Dell şi software de gestionare – toate fiind dublate de serviciile Dell de suport global ProSupport.

De asemenea, Dell a actualizat XPS 15, cel mai mic laptop de 15,6 inci de pe planetă (1), cu procesoare Intel Core de generaţie 7, arhitectură NVIDIA Pascal – grafică GeForce GTX 1050 şi un cititor cu amprentă digitală pentru conectări fără parole via Windows Hello, doar prin atingere tactilă.

Dell XPS 13 2-in-1 Image_4

XPS & Precision All-in-One – Cea mai bună calitate a sunetului pentru un PC all-in-one

Multe dintre PC-urile All-in-One (AIO) existente în prezent pe piaţă tratează experienţa audio ca pe un element secundar. Creat în cooperare cu Jack Joseph Puig, producătorul câştigător de premii Grammy şi directorul de creaţie de la Waves Audio, noul XPS 27 AIO şi ruda lui pentru business din gama Precision aduc sunetul la un nivel complet nou, prin calitatea audio intrinsecă, care anterior necesita un echipament extern pentru sunet. Prin intermediul părţii audio de înaltă fidelitate construită din fabrică, cele două produse furnizează cel mai bun sunet disponibil pentru un AIO cu 10 difuzoare care difuzează sunetul la o putere de 50 de Waţi per canal. Experienţa vizuală este la fel de impresionantă, prin intermediul unui frumos ecran touch 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge care suportă sută la sută gama de culori Adobe RGB. Echipamentul Precision AIO livrează mai multe opţiuni de performanţă cu procesoare Intel Xeon şi grafică AMD Radeon Pro, capabilă să genereze realitate virtuală şi dispunând de o fidelitate remarcabilă, cu certificări ISV pentru programe de top, precum AVID şi SolidWorks, precum şi de software de top pentru scopuri de securitate şi gestionare.

Prima staţie de lucru mobilă pregătită de Dell pentru realitatea virtuală (VR) consolidează poziția de lider a Dell ca autoritate în domeniul PC-urilor pentru VR

Precision 7710 Non-Touch Mobile Workstation

Dell este lider mondial în VR, cu cele mai multe opţiuni de PC-uri de pe piaţă, incluzând staţiile de lucru XPS, Alienware şi Precision, care suportă căştile Oculus şi HTC. Pe măsură ce tot mai multe căşti VR sunt cumpărate, cresc oportunităţile – şi cererile – pentru creatorii de conţinut VR. Staţia mobilă de lucru Dell Precision 7720 este prima staţie mobilă de lucru VR-ready de la Dell proiectată special pentru crearea de conţinut VR. Este cea mai puternică staţie mobilă de lucru Dell, graţie celor mai noi procesoare Intel Core şi Intel Xeon de generaţie 7, precum şi graficii profesionale NVIDIA Pascal Quadro. În plus, de vreme ce vorbim de o staţie mobilă de lucru, creatorii pot dezvolta acum conţinut VR de oriunde simt ei că sunt cuprinşi de inspiraţie.

5K aparține deja trecutului… Dell își extinde poziția de lider cu monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K

Monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K de la Dell este primul monitor de 32 de inci cu rezoluţie 8K. Dispune de mai mult de 1 miliard de culori, rezoluţie de 33,2M pixeli, game de culori sută la sută Adobe RGB şi sRGB şi un nivel fără precedent de 280 ppi – ceea ce înseamnă de patru ori mai mult conţinut decât în cazul rezoluţiei Ultra HD 4K şi de 16 ori mai mult conţinut decât în cazul Full HD. Monitoarele care oferă o astfel de rezoluţie extremă de claritate şi gradare Dell PremierColor sunt importante în domeniile comerciale unde zooming-ul profund al imaginii este critic – aşa cum sunt editarea foto şi video, medicina şi diagnosticarea medicală, explorarea gazelor şi combustibililor – toate aceste domenii numărându-se printre cele care au adoptat timpuriu această tehnologie. În plus, ecranul aproape fără margini oferă clienţilor 32 de inci de spaţiu real de ecran într-un pachet extrem de compact.

Dell-UP3218K-monitor_550x30.jpg-550x0

În plus, Dell anunţă câteva noi monitoare cu caracteristica HDR (3) pentru întărirea experienţei vizuale prin intermediul unei game mai largi de culori, în scopul obţinerii de imagini excepţional de vii, a unei clarităţi mai mari şi a unor texturi vizibil mai bune, precum şi a unui contrast crescut, totul pentru surprinderea unei multitudini de nuanţe şi umbre naturale. Printre noile monitoare cu caracteristica HDR se numără: Dell 27 Ultrathin Monitor, cu un design contemporan, cel mai subţire profil din clasa lui, afişaj InfinityEdge, tehnologie Quad HD şi conectivitate USB Type-C, precum şi monitoarele Dell 24 şi 27 InfinityEdge, care mai dispun şi de speakere duale de 6W tunate profesional de către firma Waves Maxx Audio.

Noi produse PC Gaming şi un parteneriat ELEAGUE eSports

Expertiza şi prezenţa Dell în universul PC gaming intră într-o nouă etapă odată cu lansarea sistemelor de gaming Alienware şi Inspiron, pentru jucători de toate nivelurile şi la mai multe niveluri de preţ. Disponibilă începând cu 5 ianuarie în regiunea EMEA, linia de produse de gaming Inspiron de la Dell este construită special pentru gamerii care au în vedere preţul, dar care cer performanța necesară celor mai populare jocuri pentru PC din zilele noastre.

Prin această lansare, Dell își extinde și mai mult oferta existentă pentru PC gaming, remarcabilă prin cei 20 de ani de excelență şi pionierat Alienware și fără rival în termeni de inginerie şi inovaţie. De mai bine de zece ani, de când s-a alăturat familiei Dell, Alienware a devenit un brand de gaming de frunte la nivel mondial, care aduce inovație şi design fără compromisuri gamerilor care cer performanțe extreme în cadrul competițiilor la care participă.

Soluţii Dell pentru fiecare gamer

Chiar dacă Alienware satisface cerințele gamerilor care doresc performanţe ridicate şi experienţă premium de PC gaming, există încă o nevoie pentru sisteme de gaming de performanţă mai accesibile ca preț. Ca urmare a faptului că nu toată lumea practică jocuri în aceeaşi manieră, noua linie de produse Inspiron pentru gaming oferă jucătorilor o gamă mai largă de preţuri de referinţă şi sisteme de joc preinstalate. Cel mai nou laptop, Inspiron 15 Gaming, care se lansează acum, este doar primul dintr-o serie de produse Inspiron pentru gaming la care gamerii se pot aştepta în curând. Dell este hotărât să continue să investească în portofoliul său de produse de gaming şi în extinderea acestuia pentru jucătorii care au preţul printre criteriile de alegere.

Inspiron 15 Gaming

  • Fante termale dedicate frontale şi dorsale; ventilatoarele duale, conductele supradimensionate şi schimbătoarele de căldură menţin temperatura sub control pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, de lungă durată
  • Disponibil cu procesoare Intel Quad Core de generaţie 7 şi grafică Pascal de la NVIDIA, incluzând NVIDIA GeForce GTX 1050 şi 1050Ti, modelul oferă imagini de joc contrastante, detaliate, cu umbre, texturi şi efecte realiste
  • Ecranul anti-strălucire de ultra-înaltă definiţie oferă claritate, chiar în medii extrem de luminoase
  • Soluţia Waves MaxxAudio Pro oferă control şi tuning audio care maximizează posibilitățile difuzoarelor şi subwoofer-ului laptopului, oferind un sunet clar cu spațialitate importantă pentru muzică şi materiale video
  • Bateria de mare capacitate de 74 WHr (1) menţine utilizatorii în joc sau prelungeşte durata de urmărire video pe ecran între două încărcări succesive

Dell Inspiron 15 Gaming Image

Alienware: experienţă premium de gaming

  • Construite pentru gaming 4K, realitate virtuală şi pentru cele mai pretențioase cereri ale celor mai noi jocuri PC, produsele Alienware se deosebesc ca marcă de gaming de specialitate şi înaltă performanţă. Linia Alienware include echipamente VR şi 12k – ready, plus noi notebook-uri VR-ready care incorporează o lungă listă de progrese inginereşti.
  • Cu noi procesoare Intel Core de generație 7, grafică NVIDIA, plus tehnologie suplimentară SSD, produsele Alienware își extind performanţele la început de an. Aceasta înseamnă mai multe opţiuni pentru laptopurile Alienware 13, 15 şi 17, inclusiv baterii opţionale de 99WHr pentru Alienware 15 şi 17, pentru 10 sau mai multe ore de viaţă a bateriei cu un ecran Full HD (2). Desktopul Alienware Aurora îşi măreşte performanţa cu noi procesoare Intel; o creştere a performanţei de până la 10% pentru Cinebench R15 CPU şi de 18% pentru 3DMark’s Time Spy CPU, exact ceea ce le trebuie gamerilor ca să înceapă cu bine anul 2017 (3).

 

 

O ligă la propriu: Dell şi ELEAGUE încheie un parteneriat pentru a duce gamingul pe noi culmi

Evoluția eSports semnalizează o schimbare culturală masivă, de la un hobby de nișă, la un fenomen cultural şi digital global. Baza de suporteri eSports rivalizează deja cu numărul de suporteri ai hocheiului pe gheață și, în următorii trei ani, audiența globală eSports va creşte de la 256 milioane, la 345 milioane de spectatori, cu venituri ce depășesc pragul de 1 miliard USD. Dell anunță cu mândrie încheierea unui nou parteneriat cu ELEAGUE pentru sprijinirea viziunii acesteia de a genera turnee eSports de înaltă calitate, inovatoare, care să atragă audiențe atât pe calea televiziunii cât şi pe cea a platformelor de streaming online.

 

Dell este acum partener oficial şi furnizor exclusiv de hardware pentru ELEAGUE, liga profesionistă de sporturi electronice, operată de Turner şi WME/IMG. Toate turneele ELEAGUE din 2017 vor fi televizate live printr-o combinație de TBS şi Twitch, începând cu popularul turneu major ELEAGUE de Counter Strike: Global Offensive, care va avea loc între 22 şi 29 ianuarie. Jucătorii profesioniști şi organizatorii turneului cer hardware fiabil, de înaltă performanţă, care să fie folosit în competiţie. ELEAGUE va utiliza echipamente Alienware Aurora cu monitor Dell 24 de inci şi 144 Hz pentru gaming, deoarece acest sistem competiţional oferă jucătorilor o viteză incredibilă şi putere de procesare care poate trece cu uşurinţă peste cele mai haotice momente ale competiţiei.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.