fbpx

Profită de reducerile Back to School de la Huawei

Profită de reducerile Back to School de la Huawei

29 aug. 2020 Oferte

Până pe 6 septembrie, Huawei oferă reduceri și cadouri la portofoliul de laptopuri, tablete și routere.

Campania Back To School vine ca o continuare a campaniilor promoționale anterioare, special gândite pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută și mai conectată.

Printre dispozitivele care beneficiază de un discount special în valoare de 400 lei, în perioada 10 – 30 august, se numără laptopurile Huawei MateBook D15 (preț recomandat 2499 lei) și Huawei MateBook D14 (preț recomandat 2699 lei, care include și un ghiozdan Huawei cadou). În aceeași perioadă, utilizatorii care achiziționează un laptop Huawei MateBook X Pro, ediția 2019, vor beneficia de o reducere specială de 900 lei. Huawei MateBook D14 este și el inclus în această campanie promoțională, cu un discount de 400 lei, prețul recomandat fiind 2599 lei, acesta incluzând și un Huawei BT Mouse cadou.

La categoria routere, campania include o ofertă specială pentru Huawei AX3 WiFi 6, care va putea fi achiziționat la partenerii autorizați Huawei cu 299 lei, preț redus de la 349 lei. 

În ceea ce privește segmentul tabletelor, la achiziționare, utilizatorii vor beneficia de un discount special de 12%, prețul special pentru Huawei Mediapad T8 Wi-Fi fiind de 399 lei, respectiv 489 lei pentru versiunea LTE. Această ofertă este disponibilă între 10 – 30 august. 

Cu smartphone-ul în centru, strategia Huawei 1+8+N prezintă viziunea de a aduce digitalul în fiecare casă, pentru fiecare iubitor de produse Huawei, pentru a crea o lume inteligentă complet conectată. Controlat de smartphone și conectat de EMUI, ecosistemul Huawei reunește o colecție de noi tehnologii care colaborează pentru a oferi cea mai captivantă experiență digitală din lume, conectată inteligent.

Pe lângă noile parteneriate hardware, Huawei a adăugat și o gamă de aplicații populare în Huawei AppGallery. Acestea includ o gamă completă de aplicații pe mai multe verticale importante, reprezentând un pas important înainte pentru Huawei, și sunt menite să-i încânte pe utilizatorii celor mai noi smartphone-uri și tablete. Unele dintre cele mai recente aplicații adăugate captează imaginația utilizatorilor, iar în fiecare zi sunt adăugate noi aplicații.

Printre acestea, se numără:

  • Telegram și Viber se ocupă de mesageria utilizatorilor și necesitățile VOIP, în timp ce TikTok este destinația principală pentru videoclipuri scurte.
  • Cut Cut, PicsArt și PhotoGrid oferă o suită bogată de instrumente de editare foto, completând capabilitățile deja excepționale ale dispozitivelor Huawei în materie de fotografie.
  • The Sun și The Times oferă o experiență media și de divertisment echilibrată, aplicațiile Premier League și talkSPORT fiind destinate fanilor sportului.
  • Asphalt 9, Clash of Kings, Game of Thrones, Rise of Kingdoms se alătură unei liste din ce în ce mai mari de jocuri, pentru divertisment în orice moment.
  • Aplicația de căutare Qwant, hărțile HereWeGo și aplicația de navigație Sygic oferă instrumente utile și sigure pentru a-i ajuta pe utilizatori să navigheze pe internet și în lumea reală.
  • Booking.com, Skyscanner și Agoda sunt completate de Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines și altele, pentru a oferi toate instrumentele de care utilizatorii au nevoie pentru planificarea călătorilor internaționale, iar Bolt, serviciul popular de ride-hailing, ajută oamenii să se deplaseze uşor în oraș. 
  • BBC Learning English, ClasseViva și Kahoot! fac parte dintr-o o gamă largă de aplicații educaționale.
  •   Lidl, JD Sports, AlliExpress și Rakuten se alătură unei liste în creștere de furnizori internaționali.
  • Două dintre cele mai mari bănci din Spania, Caixa Bank și Santander, se adaugă celor de la BoC Pay, DBS Digibank, Eurobank și Société Générale pentru a oferi servicii bancare și financiare esențiale pentru utilizatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.