fbpx

Program nou de fidelizare de la Evolio

Program nou de fidelizare de la Evolio

26 apr. 2016 Altele

Mereu e o veste bună să afli că sunt firme care vor să mulțumescă clienților prin oferte exclusive, reduceri și programe speciale.

Evolio anunță lansarea programului de fidelizare pentru clienții care au înregistat comenzi ce depășesc 500lei. Programul dEVOtion este bazat pe două praguri, specifice clienților Silver, respectiv Gold.

program-fidelozare-evolio-stire

Clienții care au cumpărat on-line produse Evolio în valoare totală de minim 500 lei devin clienți Silver. Astfel, primesc un discount de 5% pentru achiziții ulterioare și au acces la oferte exclusive. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 1500 lei, clienții beneficiază de avantajele cardului Gold, discount de 10% pentru achiziții noi, service express în 24 ore, tranport gratuit pentru orice comandă și oferte exclusive.

Și nu uitați că cei de la Evolio au reduceri de până la 25% de Paște.

13063257_1206195322727109_2002617973397721358_o

Pentru a intra în programul de fidelizare, clienții trebuie doar să-și creeze un cont de utilizator, pe site-ul www.evolioshop.com. Contului de utilizator oferă acces la istoricul achizițiilor, valoarea totală a comenzilor, facilitează plățile și permite urmărirea comenzile plasate.

Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a clienților noștri și să-i răsplătim pe cei care ne-au învestit cu încrederea lor. De aceea am lansat un program de fidelizare ce recompensează clienții care achiziționeaza on-line produse Evolio.  Cei care au înregistrat comenzi în valoare de peste 500 lei intră în rândul clienților Silver, iar cei care au făcut cumpărături de peste 1500 lei devin clienți Gold. Sistemul este foarte simplu, trebuie doar să-ți creezi un cont de utilizator pe site și poți urmări în timp real istoricul și momentul când ajungi la un anumit prag”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder.

Cu ocazia lansării programului, cei mai fideli clienți Evolio au primit în avans beneficiile Silver și Gold.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.