fbpx

Programul Top Upgrade – Cel mai nou model iPhone e mai ușor de obținut

Programul Top Upgrade – Cel mai nou model iPhone e mai ușor de obținut

4 oct. 2016 Altele

Nu ai vrea să ai mereu cel mai nou iPhone? Cum apare noul model de la Apple tu deja să îl ai fără să depui un efort financiar foarte mare? Iată că cei de la Orange au găsit o soluție perfectă pentru cei care vor mereu cel mai nou iPhone – Programul Top Upgrade.

Top Upgrade iPhone 7

În program se pot înscrie clienții Orange, persoane fizice și mici întreprinzători, care dețin un abonament cu valoare mai mare de 14 euro și o vechime în rețea de cel puțin 12 luni și care să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni.

Top Upgrade este disponibil împreună cu abonamentele Orange Me fără telefon (Orange Me 11, Orange Me 17 sau Orange Me 23), încheiate pentru o perioadă de minim 24 de luni, și nu presupune un avans pentru plata telefonului. Astfel, la accesarea programului, clienții trebuie doar să își aleagă tipul de abonament dorit și modelul de iPhone.

În funcție de modelul ales, alături de abonament, pe factura lunară va fi inclusă o taxă fixă de chirie pentru utilizarea telefonului, cât și asigurarea Premium a telefonului, în valoare de 10 euro.

Pe următoarea factură Orange vei observa următoarele taxe, începând cu prima lună de abonament:

 • Chiria pentru iPhone, în funcție de modelul de telefon ales:
  • iPhone 7 32 GB (38 euro)
  • iPhone 7 128 GB (43 euro)
  • iPhone 7 256 GB (48 euro)
  • iPhone 7 Plus 32 GB (43 euro)
  • iPhone 7 Plus 128 GB (48 euro)
  • iPhone 7 Plus 256 GB (53 euro)
 • Abonamentul Orange Me fără telefon (11, 17 sau 23 euro)
 • Asigurarea Premium (10 euro)

În fiecare an, după lansarea noului model Apple, clienții înscriși în program vor putea merge în orice Orange shop pentru a beneficia de telefonul nou. Pentru a primi noul model, aceștia vor returna telefonul existent. Totodată, se va resemna contractul de abonament, pentru a menține înscrierea în program.

iphone7-gallery6-2016

În prezent, în programul Top Upgrade, sunt disponibile următoarele modele: iPhone 7 32 GB, iPhone 7 128 GB, iPhone 7 256 GB,  iPhone 7 Plus 32 GB, iPhone 7 Plus 128 GB și iPhone 7 Plus 256 GB.

Programul Top Upgrade este disponibil exclusiv în magazinele Orange și se adresează abonaților Orange care își doresc să se bucure de smartphone-ul iPhone atât în prezent, cât și la apariția următorului model.

Mai multe detalii despre Top Upgrade şi condițiile de eligibilitate pentru înscrierea în program sunt disponibile pe www.orange.ro/servicii/top-upgrade.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.