fbpx

Proiecţiile festivalului de film TIFF 2016 sunt asigurate de proiectoare BenQ

Proiecţiile festivalului de film TIFF 2016 sunt asigurate de proiectoare BenQ

19 mai 2016 Altele, Știri

BenQ furnizează echipamente de proiecţie profesionale pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2016. BenQ continuă astfel colaborarea de 7 ani, ca şi partener tehnic exclusiv al unuia dintre cele mai importante evenimente de profil atât din România, cât şi din regiune.benq proiectoare

Proiectoarele BenQ din gama profesională sunt perfecte pentru a satisface cerinţele acestui gen de eveniment, fiind capabile să ofere proiecţii incredibile cu o reproducere fidelă a detaliilor şi culorilor, indiferent dacă este vorba de conţinut video sau prezentări multimedia.

Ediţia cu numărul 15 al Festivalului Internaţional de Film Transilvania debutează vineri 27 mai, la Cluj-Napoca. Timp de 10 zile va oferi pasionaților de film și artă cinematografică posibilitatea de a participa la vizionări în premieră pentru România, dar și la seminarii, workshop-uri, concerte şi petreceri.

„Suntem onoraţi să fim partener tehnic TIFF pentru cel de al şaptelea an consecutiv, demonstrând în acest fel angajamentul BenQ pentru lumea filmului. Modul în care cinefilii percep calitatea unei ecranizări depinde şi de echipamentul de proiecţie, iar produsele noastre sunt create pentru a oferi cea mai bună experienţă cinematografică atât în sălile de film cât şi în fotoliul de acasa.” a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru România.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.