fbpx

Proiector LED cu Android – BenQ i500

Proiector LED cu Android – BenQ i500

30 iun. 2016 IoT, Știri

În curând, toate device-urile pe care le deținem or să devină smart, adică se vor conecta la internet și vor avea sistem de operare pentru o utilizare mai simplă. Treptat, treptat, descoperim noi dispozitive ce am devenit smart, azi discutăm despre proiectorul i500 de la BenQ.

2015%20i500%20photo

BenQ i500 este un nou model de videoproiector 3D HD ce dispune de o varietate mare de aplicaţii capabile de streaming wireless, proiecţie short-throw LED cu un sistem optic de cea mai bună calitate şi două boxe de 5W cu camera de rezonanță, pentru un sunet clar.

BenQ i500 se foloseşte de un sistem de operare Android 4.4, fiind capabil să funcţioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, deschide calea către un univers de filme, emisiuni, jocuri şi transmisii live, accesibile pentru utilizator fără cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri.

Da, te poți juca Candy Crush direct de pe proiector :))

i500_home_without_app_1360

Noul videoproiector BenQ i500 este echipat cu cele mai populare aplicaţii şi servicii de streaming, precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte şi multe altele. Astfel, acesta reuşeşte să acopere toată gama de divertisment, abordând o varietate mare de genuri, de la filme, emisiuni TV, ştiri, sport şi educaţie, la desene animate pentru cei mici.

Cu ajutorul game pad-urilor şi a controlerelor de jocuri disponibile, i500 oferă acces la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventură.

i500_Left45_2

Pentru toate acestea, i500 se foloseşte de reţeaua wireless LAN disponibilă, neavând nevoie de nici o altă conexiune. Mai mult, poate rula conţinut video şi audio direct de pe un stick USB şi poate afişa fişiere Excel, Word, sau PowerPoint, fără ajutorul unui PC.

Datorită sistemului său de proiecţie Short-Throw 0.6 (de la mica distanță), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanţă de doar 1 metru faţă de ecran. Suportă streaming video HD şi are două boxe de 5W fiecare, special concepute să ofere voci clare şi un sunet de calitate. Prin sistemul LED de iluminare, i500 oferă un contrast de 100.000:1  și o durată de utilizare de 30.000 ore.

Atunci când nu nu este utilizat pentru proiecţii, BenQ i500 poate fi folosit ca sistem audio Bluetooth, ce permite rularea de conținut audio direct din telefon sau tabletă.

i500-2

BenQ i500 are un design elegant şi o greutate de invidiat (1.3kg), ceea ce îl face să fie uşor de instalat în orice tip de cameră, fie că este vorba de o sufragerie spaţioasă sau o cameră mică de apartament. Vine dotat cu o corecţie keystone automata pe verticală, ce îl ajută să elimine efectul de trapez atunci când imaginea nu este proiectată perpendicular pe ecran.

Conexiuni: 1x HDMI/MHL, USB 2.0 1.5A power, USB 3.0, Dsub, Mic, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4G/5G Hz dual band, 1x LAN port, 1x Line out 3.5mm.

Comentarii

  1. Proiectorul arată bine, dar de ce Android, si eu ma gandeam ca totul va ajunge sa fie smath si sa aiba un sistem de operare, dar de ce Android. Mă așteptam la Windows, nu știu de ce, chiar daca prefer oricand Android in fata lui Windows sau IOS. Daca o sa faca si Apple va zic ca ei mai mult ca sigur vor face un sistem de operare special pentru proiectoare, eu zic ca asa este mai bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.