fbpx

Razer Viper Ultimate Quartz

Razer Viper Ultimate Quartz

31 oct. 2020 Gaming

Da, în ultima perioadă nu prea am mai avut timp să mă joc, dar visez la un astfel de mouse de ani buni, de când mă uitam la anime-uri și vedeam fete gamerițe care aveau toate accesoriile de gaming roz.

Cum deschizi cutia vezi mouse-ul super roz, un roz care țipă roz și docking stationul care îl acompaniază. Mouse-ul este incredibil de ușor, are doar 74 de grame. Apoi găsești instrucționile, o mică scrisoare de la co-fondatorul, CEO și Creative Directorul celor de la Razer și api cablul la fel de roz de la USB la micro-USB cu un sistem de prindere gri din silicon, nu arici ieftin, pentru că aici totul se asortează perfect.

Design

Deși e roz, liniile și design-ul modern îl aduc imediat în categoria device-urilor high-end de gaming. Combinația asta de roz cu gri se vede superb, m-am și asortat cu ea. Știu că cei de la Razer mai au accesorii de gaming roz și acum le vreau pe toate.

Este unul din cele mai ușoare mouse-uri wireless de pe piață, dacă nu chiar cel mai ușor la cele 74 de grame pe care le are. Abia îl simți când îl ridici de pe masă, dar îl simți când te joci pentru că alunecă fluid pe protecțiile speciale indiferent de suprafață și este extrem de precis.

Se poate folosi cu ambele mâini, are un design simetric ce îl face super ușor de folosit și de către stângaci.

Nu e ușor să găsești device-uri de gaming roz, vă rog să mă credeți, știu ce spun. Dar Razer Viper Ultimate este pe piața din România și costă aproximativ 900lei. Destul de mult pentru un mouse, dar Razer Viper Ultimate nu este doar un mouse roz de fete, este super super smart și băieții or să fie invidioși, dar există și o versiune pe negru pentru ei. De pe site-ul Razer îl puteți cumpăra și de alb sau versiunea CyberPunk pe acel galben puternic.

Știu că e greu, dar hai să trecem peste culoarea asta superbă. Să discutăm despre specificațiile mouse-ului Razer Viper Ultimate.

Funcții Smart

Mouse-ul vine cu un docking station ce are și el iluminare RGB inclusă în partea de jos. Scapi de grija bateriilor care te pot lăsa când ești în mijlocul jocului și nici nu mai ai cabluri care să te încurce, docking stationul pare soluția perfectă pentru toți gamerii care vor să fie super concentrați la joc și să câștige.

Mouse-ul în continuare are baterii ce rezistă până la 70 de ore de joc intens, dar când ai terminat meciul vieții tale, poți pune mouse la încărcat în suportul special și până la următoarea utilizare e plin de energie.

V-am zis că Razer Viper Ultimate e super smart, dispune și de tehnologia Razer Optical Switch ce folosește un fascicul de lumina infraroșie pentru a înregistra fiecare clic, pentru un timp de răspuns de 0,2 milisecunde, cu 30% mai rapid decât un mouse gaming obișnuit. Deoarece nu mai necesită un contact fizic tradițional, elimină întârzierile și nu declansează niciodată clicuri neintenționate.

Mouse-ul are și tehnologia Razer Focus+ cu un senzor optic cu o sensibilitate de 20.000 DPI, o viteză de 650IPS și cu o precizie de rezolutie de 99,6%. E mai precis decât mine când vreau să vorbesc că mă mai bâlbâi. Și urmează să mă bâlbâi pentru că trebuie să vă spun că acest mouse are Motion Sync, funcție inteligentă ce asigură că senzorul optic Razer ™ Focus+ are o reacție a senzorului exact când trebuie. Sincronizând semnalele sale la intervalele exacte de pe care computerul dvs. extrage informații, pentru a primi cele mai recente actualizări ale poziției mouse-ului pentru o urmărire a miscării mai consistentă.

Are și 5 profile pe care le poți personaliza, toate sunt înregistrate în mouse. Dacă iei mouse-ul cu tine la un lan-party, poți selecta profilul potrivit pentru joc doar apăsând un buton, nu trebuie să instalezi vreun soft special de la Razer. Dar dacă folosești Razer Synapse 3, poți programa 8 butoane cu funcțiile tale preferate sau macro-uri pentru jocuri.

Am lăsat ce e mai bun la final. Da, se poate și mai bine. Cu ajutorul tehnologiei HyperSpeed, Razer Viper Ultimate este cu 25% mai rapid decât orice alt mouse wireless. De ce? Cum e posibil? Razer a optimizat viteza de transmitere a datelor între mouse și computer folosind o frecvență radio ultrarapidă care accelerează mult procesul.

Ca un avantaj suplimentar, tehnologia Razer ™ HyperSpeed Wireless necesită mai puțină energie de la mouse, ceea ce înseamnă că vă puteți juca pentru perioade mai lungi înainte de a fi nevoie să încărcați mouse – este vorba de 70 de ore de joc.

Razer are o întreagă gamă Viper, Viper Ultimate fiind cel mai mare mouse, mai există Viper simplu și Viper Mini – pentru mâini mai finuțe. Aaaa și are și o garanție de 2 ani.

Super tare, nu? Acest mouse este exact precum partenerul perfect – e frumos, deștept, te ajută în momentele dificile și se potrivește perfect cu tine. Este partenerul perfect în jocuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.