fbpx

realme 4K Smart Google TV Stick, o soluție accesibilă și puternică

realme 4K Smart Google TV Stick, o soluție accesibilă și puternică

18 ian. 2022 Lansari

realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT, a anunțat disponibilitatea în România a unui nou produs: 4K Smart Google TV Stick. Acesta este o soluție accesibilă și puternică care va transforma orice televizor non-smart într-un televizor modern de ultimă generație, cu acces la cele mai populare servicii de streaming, la prețul de doar 299lei.

realme 4K Smart Google TV Stick

Disponibil în versiune 4K, TV Stick-ul va oferi o platformă proprie cu aplicații multimedia populare precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Youtube și multe altele.

Stick-ul inteligent realme 4K este capabil să transmită conținut 4K la 60FPS, aducând inclusiv suport HDR10+ și HDMI 2.1, rulând cel mai popular sistem de operare, Google Android TV. Acesta oferă acces la o galerie generoasă de filme și seriale, iar navigarea este prietenoasă datorită interfeței plăcute și ușor de personalizat.

Datorită sistemului de operare Google Android TV, a interfeței versatile și a tehnologiilor moderne, realme 4K Smart Google TV Stick este o unitate versatilă, oferind o interfață prietenoasă, rapidă și care poate fi folosită de orice membru al familiei.

realme 4K Smart Google TV Stick

Magazinul de aplicații Google Play Store este la dispoziția oricui dorește să instaleze aplicații suplimentare sau chiar jocuri pentru extra divertisment în familie. Astfel, stick-ul inteligent poate oferi și activități interactive până când vă decideți la ce film sau serial să vă uitați.

Platforma SoC folosită este un Amlogic S905 Y4 cu procesor Quad Core, GPU ARM G31MP2 și 2GB RAM DDR4 alături de 8GB memorie internă. Folosește Bluetooth 5.0, o interfață USB 2.0 și este compatibil cu Google Assistant.

Stick-ul oferă dimensiuni reduse fiind ușor de montat în spatele televizorului. Dimensiunile de 99.2 x 29.8 x 14.5mm sunt printre cele mai mici din piață.  

realme TV 4K Stick este disponibil în România la un preț de 299 lei .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.