fbpx

Review Allview P6 Energy

Review Allview P6 Energy

16 iun. 2015 Smartphone-uri

GYI

Smartphone-ul  cu o super putere – Allview P6 Energy. Bateria de 5.000 mAh îl transformă foarte ușor într-un super erou pentru tine, capacitatea mare a bateriei te poate salva din situații delicate. În plus, o să vă demonstrez că poate încărca cu ușurință chiar și alte patru device-uri.

Cu toate că are o baterie impresionant de mare, telefonul are un design slim, ținând cont și de faptul că este dual-SIM. Cântărește doar 176 de grame  și are o grosime de 10 mm. Capacul de pe spate se poate detașa pentru a avea acces la cartelele SIM precum și la cardul de memorie, dar nu poți îndepărta bateria.

IMG_6437

Display-ul IPS OGS de 5” cu o rezoluțiă de 1280×720 pixeli este protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi și arată decent.

P6 Energy are și procesor Quad Core la 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB și 8 GB de memorie internă ce poate fi completată de un card microSD de până la 32 GB. Procesorul grafic este Mali 400 iar rezultatele testului Benchmark îl situează la gama smartphone-urilor mid-range.

Camera foto principală  este de 8MP cu autofocus, inregistrare video Full HD1080p, smile shot, gesture shot, face beauty, HDR, Eraser etc., iar  camera frontală este de 2MP și fotografiază automat la semnul păcii, fără a mai apăsa alte butoane.

IMG_6446

Sistem de operare este Android™ 4.4, KitKat și dispune de Wi-Fi display (Miracast) și Wi-Fi Direct.

Dar după cum deja v-am zis, adevăratul lui atu este bateria de 5.000 mAh  care poate rezista până la 21 de zile în stand-by, iar în convorbire aceasta te susține până la 24 de ore.

IMG_6457

Allview P6 Energy permite transferul de date prin OTG și se poate transforma oricând într-un power bank. În video puteți vedea o demonstrație în care P6 Energy încarcă alte 4 device-uri cu ajutorul unui cablu OTG și a unui Hub USB cu patru ieșiri.

Am și un concurs special pentru voi, urmăriți canalul meu de youtube pentru a afla mai multe detalii: https://www.youtube.com/VictoriaGiorgiana

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.