fbpx

Concurs + Review Boxă V-bass by Allview – boxă compatibilă cu Alexa Voice Service

Concurs + Review Boxă V-bass by Allview – boxă compatibilă cu Alexa Voice Service

26 iun. 2017 Altele

Am testat destul de multe boxe portabile ce se conectează la smartphone prin bluetooth, dar foarte puține dintre ele au avut și o aplicație dedicată, și mai puține erau compatibile cu radio FM și nici una nu avea integrat un asistent personal, așa cum are boxa V-bass by Allview.

Layer 0

Să vă uitați atenți la review-ul video ca să aflați cum puteți câștiga boxa V-bass.

Review video V-bass by Allview:

Spre deosebire de o boxa clasică, la care doar asculți muzica preferată, V-bass by Allview este o boxa inteligentă concepută să-ți recunoască comenzile vocale, să îți răspundă și să facă ce îi spui tu. Compatibilă cu Amazon Alexa, V-bass va știi să-ți răspunde la orice întrebare, aici asemănându-se destul de mult cu Siri, mai ales că trebuie să-i vorbești în engleză. Amazon oferă la randul lor o boxă portabilă numită Echo ce are integrat asistentul Alexa, normal că acea boxă inspirația pentru cei de la Allview, dar nu se poate utiliza în România. Alexa de la Amazon și-a făcut debutul în noiembrie 2014 pe boxa Echo cu care poți vorbi și pentru a-i da diverse comenzi legate de aparatele din casă sau pentru a comanda produse de pe internet – Amazon. Echo și-a găsit peste 5 mlioane de clienți în SUA.

În România nu este disponibilă nici măcar aplicația dedicată pentru Amazon Alexa, dar cei de la Allview au creat propria aplicație ce integrează o parte din comenzile pe care i le poti da asistentului personal -Alexa. Poate pe viitor aplicația oficială o să fie disponibilă în România și o să aveți mai multe posibilități de a utiliza boxa V-Bass.

IMG_4547

Aplicația utilizată de Allview pentru această boxă se cheamă – Siebo Multiroom, o poți descărca gratuit din Magazin Play. În plus, cu ajutorul aplicației vei putea folosi în același timp mai multe boxe V-bass conectate la aceeași retea wireless, dar aflate în încăperi diferite pentru a crea un sistem audio în toată casa – poți sincroniza aceeași muzica pe fiecare dispozitiv sau poți conecta două boxe care să funcționeze în sistem stereo, pe două canale.

Tot prin intermediul aplicației poți cauta posturile de radio preferate, din țară sau străinătate, și le poți adăuga în lista de favorite, pe care le poți accesa apoi printr-o simplă comandă vocală. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare!

IMG_4543

Pentru a utiliza comenzile vocale, trebuie să semnul de microfon de pe boxă, iar după semnalul sonor poți adresa o comanda vocală în limba engleză. Așa poți controla muzica, poți seta o alarmă, poți întreba cum e vremea și multe altele. Din păcate, nu poți da o comandă vocală fără a apăsa butonul de pe boxă, trebuie neapărat să ai boxa lângă tine dacă vrei să o întrebi ceva.

Design-ul lui V-Bass este destul de simplu și subtil, se aseamănă cu boxa Echo de la Amazon la forma cilindrică, cu dimensiuni destul de reduse. Boxa este disponibilă doar pe culoarea gri, iar butoanele sunt destul de bine integrate, chiar ascunse, astfel boxa se poate integra perfect în orice colț al casei.

IMG_4542

V-Bass are în construcție materiale textile, plastic de bună calitate și cauciuc pentru o aderență suficient de bună pe orice suprafață. Îmi place mult cum poți ajusta volumul la intensitatea dorită – doar rotești din partea de sus a boxei (păcat că nu îți dai seama când ai ajuns la capăt – zona se rotește în gol).

Datorită dimensiunilor sale reduse – 67mm în circumferință și puțin peste 10cm în înălțime – boxa inteligentă V-bass poate fi folosită în orice împrejurări: acasă, în masină, la birou sau în vacanță.

Interacțiunea cu Amazon Alexa necesită conexiune WiFi. Când aceasta nu este disponibilă, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon și poate reda conținut audio din memoria terminalului. În acelasi timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice, potrivită mai ales când conduci.

IMG_4539

V-bass are o putere de 3W și o autonomie de până la 4 ore. Încărcarea se realizează prin intermediul cablului microUSB.

Prețul boxei este de doar 250lei pe site-ul Allview.

Specificații:

Dimensiuni 67x64x105mm
Greutate 300g
Bluetooth Da V4.1
Wifi Da  2.4GHz 802.11 b/g/n
Handsfree Da
Culori disponibile Gri
Compatibil Amazon Alexa Voice Da
Aplicatie dedicata Da
Frecventa de audio 100Hz-20KHz
Putere nominala 3W
Durata utilizare Pana la 4h
Baterie incorporata Li pol 3.7V 1200mA
Continut pachet Boxa,Cablu micro USB

Comentarii

  1. Doresc boxa pentru mine,pentru a o lua la serviciu.Atat eu,cat si colegele mele ascultam radio,non stop,zi si noapte,si ne va ajuta mai ales noapte cand toti pacientii dorm,iar noi ne vom face treaba cu mucica in surdina,dar si pentru a o lua la padure,pe faleza sau oriunde ma plimb alaturi de familie sau prieteni,pentru a asculta muzica.E super tare boxa,chiar as fi incantata sa o castig!

  2. Am incercat, dar nu-mi apare nicaieri sectiunea de comment, doar like, share, pe care l-am dat cu Facebook si subscribe, sunt pe tableta cu android, poate trebuie instalata vreo aplicatie, dar nu stiu care.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.